Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

Film sie swietnie oglada - zwlaszcza noca :) Nie popieram nikogo, kto wyrazal sie na ten temat zla opinia. Owszem, sporo momentow odbiegajacych od rzeczywistosci, ale ludzie: to przeciez horror! Horrory maja trzymac w napieciu i pokazywac cos niemozliwego! Ten to robil w rzeczy samej, aczkolwiek dal rowniez mozliwosc nawet lekkiego usmiechu na ustach ze wzgledu na jego banalna fabule :) Terazniejsze horrory nie strasza tak jak kiedys, ale taki jak ten pozwala doskonale wczuc sie w sama istote slowa "horror". Polecam, ale tylko tym, ktorzy lubia sie w nocy "zabawic" w inny sposob :)

ocenił(a) film na 1
tomie_2

Horror ma być straszny a ja się przy tym filmie śmiałem, Bardziej uśmiałem się tylko na lustrach. Dobry horror który trzyma w napięciu to Rec albo Sierociniec. Sadząc po ocenie nie widziałeś ich, albo uznajesz że filmy z poza U.S. and A. nie są dobre.

ocenił(a) film na 9
tomie_2

oj nie, mylisz sie na calej linii, co do tego filmu. Mial ciekawy klimat i swietne elementy grozy. Tak jak napisalem, byly momenty usmieszku na twarzy, ale to moze dlatego, poniewaz ukazywal takze banalna strone konwencji tego filmu, a to nie czesto sie zdarza w takich gatunkach.
Nie widzialem filmow, o ktorych piszesz, ale z pewnoscia je ogladne przy okazji i dopiero wtedy stwierdze, czy byly warte ogladniecia i czy wywolaly na mnie strach :)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
tomie_2

Trzymam za słowo. Rac się dobrze ogląda z dziewczynami. jedna po prawej i jedna polewej, jak zaczeły krzyczeć to myślałem że ogłuchne. Sierociniec też jest wart obejżenia.