Nowy początek

Arrival
2016
7,3 199 tys. ocen
7,3 10 1 198955
7,1 73 krytyków
Nowy początek
powrót do forum filmu Nowy początek

Jestem po dzisiejszym seansie i z czystym sumieniem moge stwierdzić, że ten film to jedna wielka kupa gówna. Bardzo lubie wszelaką tematykę s-f, ale takiej kichy dawno nie widziałem. Efekty specjalne nie są na najwyższym poziome, film wcale nie trzyma w napięciu. Przez większość czasu będziesz zerkał na zegarek, niz na ekran i sie modlił kiedy w końcu to nieporozumienie dobiegnie końca

ocenił(a) film na 3
Pilaff

Zgadzam się, to wszystko prawda.

Jack_Daniels_63

Już myślałem, że jestem jedyny któremu sie ten film nie podobał. Te pochlebne recenzje muszą byc opłacane, zaraz przypomną mu łatę filmu kultowego.

Przecież to jest jakieś nieporozumienie, sam scenariusz nie zachwyca. Jest idiotyczny, kto wypowiedziałbym wojnę kosmitom?! (o ile taka rzecz, miałaby miejsce) To jest nielogiczne i żaden kraj by tak nie postąpił. Taka okazja o oni chcieliby wszytko zniszczyć...zostawię to bez komentarza.

Wracając do recenzji, zostawiłem wpis na kanale yt kinomaniaka, opisałem co mi sie w tym filmie nie podoba i wiecie co sie stało? Skasował go. Wiec jeśli ktos mi powie, że te pozytywne recenzje nie są sponsorowane, to jes zwyczajnym idiotą.

Nie dziwie sie dlaczego ten film ma teraz taką wysoką notę. Wszystko za sprawą opłaconych recenzji. Większość ludzi nie ma własnego zdania. Naczytali sie jaki to niesamowity film, wiec teraz to powtarzają jak barany, które nie mają własnego zdania.