Ten film jest cudowny! Miałam nadzieję,że mnie nie zawiedzie i nie zawiódł:) Sama niedawno byłam w Paryżu i miło było sobie przypomnieć piekne miejsca.
W filmie podobało mi się ukazanie uroków Paryża, miasta noca, romantyzm, sztuka, artyści.
Bardzo podobała mi się rola Owena Wilsona - niepoprawnego romantyka, który rzuciłby wszystko aby pozostać w tym cudownym mieście, tylko po to aby znaleźć natchnienie. Na miejscu Inez (Rachel McAdams) nie wahałabym się, tylko od razu się tam przeprowadziła;)
Jest to jeden z ciekawszych filmów które ostatnio oglądałem :) Film jest pełen magii, aż ma sie ochote spakować walizki i polecieć do Paryża :))
Całkowicie się z Tobą zgadzam:) Jak na razie tylko marzę o tym żeby zamieszkać kiedyś w Paryżu w dzielnicy Montamartre:D za bardzo się rozmarzyłam przez ten film;p
Gdyby tylko można było po obejrzeniu każdego filmu przenieść się w jego piękną scenerie to życie byłoby jeszcze piękniejsze :)
Czytasz mi w myślach;p
I gdyby tylko można było spotkać takiego faceta jakiego zagrał Wilson;D haha
Kto wie kto wie, może spotkasz :) Marzenia sie spełniają trzeba tylko w nie wierzyć :)
Czasami myślę że mam za bardzo wygórowane wymagania co do ludzi przed filmy które oglądam :D