Chciałbym zadac jedno male pytanko, dlaczego film wejdzie na ekrany polskich kin dopiero 2 miesiace po premierze swiatowej ? :(:(:( Tą są jakies brednie, widac ze filmowcy z USA nie traktuja tej czesci Europy poważnie :p
Ja również nie potrafię tego pojąć :/ Cube'a2 obejrzałem 1,5 roku przed polską premierą. Nic dziwnego, że mało ludzi poszło na drugą część, bo większość już to widziała. Mam tylko nadzieję, że wytrzymam i nie dam się namówić na DivX'a. Dystrybutorzy polscy, miejcie litość dla fanów alien'a i predator'a! No i ten tytuł: Obcy kontra Predator. Po co przetłumaczać jedną nazwę, a drugą nie? Jak już jest OBCY to napiszcie DRAPIEŻCA. Ale ja wolę oryginalny tytuł amerykański.
Dobrze powiedziane, macie racje z Cube'm 2 bylo podobnie, film (AvP) w sieci pojawi sie prawdopodobnie jakis tydzien po premierze w USA a na DvD Ripa trzeba bedzie poczekac min. dwa tygodnie :( musze wytrzymac komple pewnie beda jush mieli ale ja czekam na ten film od czasu premiery Aliena 4 :] ehhh mozna poczekac ale i tak pozostaje nie smak. A swoja droga buduje stronke o AvP jak komus sie chce niech looknie : www.avp-movie.prv.pl
No musisz coś na tej stronie zamieścić najpierw :P Bo jak widzę jest tu tylko menu i to też niewypełnione. Czekam na pełną wersję strony. A skoro jest juz okazja to ja też zapraszam na swoją stronę: www.the-predator.prv.pl !!! :)
a moze wina leży po stronie polskich dystrybutorów, którym szkoda kasy na zakup prawa do równoczesnej premiery ze światową? ktoś coś o tym wie?
Jaja jakieś robią sobie czy co. Normalnie wieje komuną, że aż hej. Może premierę zrobią w 2010, będzie weselej ???
No nie wiem. Najpierw podjarają ludzi, a potem każą czekać aż do usranej śmierci,