Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83389
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator
ocenił(a) film na 7
excline

zgadza się, a redakcja filmwebu "śpi"

ocenił(a) film na 6
raf_filmweb

Dokładnie, rano nie było jeszcze programu.
Odsypiają po weekendzie, haha ;D

ocenił(a) film na 5
excline

moze po sylwestrze jeszcze ;d

ocenił(a) film na 6
bojan89

A no może xD pewnie ostro balowali ;D

ocenił(a) film na 2
excline

Szkoda czasu.

ocenił(a) film na 6
wwl1

Ja narazie tvn ogl, potem może na to przełącze :p

ocenił(a) film na 2
excline

Ja to kupiłem na Blu Ray - co za głupiec ze mnie :)

użytkownik usunięty
wwl1

To jeszcze nic. Ja w swojej naiwności kupiłem część drugą. Co prawda tylko na DVD, ale i tak pieniędzy później żałowałem. :)

ocenił(a) film na 5
excline

to m jak milosc nie ma jeszcze? ;>

ocenił(a) film na 6
bojan89

Nie oglądam odkąd hanka umarła, hahahah

ocenił(a) film na 5
excline

ja bym sie tam nie smial tak na Twoim miejscu, ogladalas takiego gniota i ja bym sie tym publicznie nie chwalil ;x

ocenił(a) film na 6
bojan89

No wiem, że to gniot xd dlatego się śmieje, bo ja to oglądałam żeby się pośmiać xD I większość polaków to chyba ogl ;)

ocenił(a) film na 5
wwl1

sa duzo gorsze filmy od tego, majac do wyboru uczyc sie na kolosa, a obejrzec to wybieram to drugie ;p

ocenił(a) film na 2
bojan89

Zauważ, że ten film porusza zagadnienie OBCEGO i PREDATORA, dwóch najbardziej rozpoznawalnych kosmitów w historii kina sci-fi. A ten fakt, już go pogrąża. Niestety

ocenił(a) film na 5
wwl1

kwestia gustu

ocenił(a) film na 2
bojan89

Fakt, ale popatrz na to:

http://vimeo.com/11569380

świetny, amatorski film za 500$ w uniwersum AvP. Nie jestem przeciwny zestawieniu dwóch legendarnych kosmitów w jednym obrazie, jestem przeciwny formie w jakiej to uczyniono.

ocenił(a) film na 5
wwl1

ogladalem ten film po raz pierwszy w 2005 roku czyli mialem 16 lat i wtedy mi sie w miare podobal, teraz ogladajac to co chwile bylo, jak mozna taki pomysl spi...
jak sie okazalo to maz Milli Jovovich (<3), ktory zrobil pierwsza (bdb) czesc residenta, i ostatnia (kicha kicha kicha) i robi kolejna spieprzona czesc..
ehh
ten link obadam jutro, kolos ;d

ocenił(a) film na 2
bojan89

No właśnie, jak można było zwalić taki temat? Uniwersum wymarzone, można było nakręcić kozacki film i przejść do historii. Trzeba było tylko chcieć, wykazać odrobiną zaangażowania, chęci i wyszłoby ok. Zrobili to na odwal się i wyszło jak wyszło.
Filmik polecam, jest lepsza zabawa niż w obu AvP razem wziętych. Co by było, gdyby ci kolesie dysponowali budżetem "speców" z Hollywood...

ocenił(a) film na 5
wwl1

calkiem fajnie im to wyszlo ;]

ocenił(a) film na 2
bojan89

Szkoda, że ich nie zatrudnili do produkcji kinowych AvP...Bracia Strause to przy nich cienkie bolki.

użytkownik usunięty
excline

Dobry film.Przynajmniej tutaj Predator wygląda jak mada faka a nie w tej najnowszej produkcji jakiś taki wychudzony.

excline

nosz K**** mać skończył się :D

użytkownik usunięty
Gouda97

no dokładnie

excline

Tez ogladalem po raz kolejny naprawde b. dobry ale 2 czesc AVP to troche nieporozumienie.