Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Tajemnica, realizm, dramatyzm to czego horrory potrzebują najbardziej

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam nadzieję, że to była ironia...

ocenił(a) film na 2

Tajemnica? Gdzie? Chłopie fabularnie ten film jest pusty jak pudełko po zapałkach, zresztą nie tylko fabularnie.
Realizm? Mam nadzieję, że to jakiś żart jest bo jak można rzucić słowo realizm odnośnie filmu w którym ludzie biegają po śnieżnych klimatach w lekko śmiesznych wdziankach...
Dramatyzm? Ponawiam pytanie gdzie? Predator ma problemy z lokalizacją celu na trzy metry zaś Obcy pchają się na tamten świat jak jakieś przygłupie stado baranów. Gdzie tu masz dramatyzm? Emocje?

ocenił(a) film na 4

realizm? Taaa... szczególnie przymierze na linii człowiek-predator

ocenił(a) film na 3

Gdyby zrobili Freddy vs Predator, to może lepiej bym się bawił. A tak, to realnie kimałem co chwilę z nudów, ziewałem w oczekiwaniu na tajemnicę (chociaż była jedna - kalendarz ustawiany na współczesną datę - kompletna bzdura, skoro to był zlepek trzech kultur przedchrystusowych - buahahaha - tajemnicą dla mnie pozostanie, co za kretyn to wymyślił) i dramatycznie pragnąłem końca - faktycznie to dla mnie był horror. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Byroll

Byroll dla takich jak ty polecam Teletubisie na pewno znajdziesz tam mnóstwo zagadek i tajemnic...AvP jest super !!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7

a mi się ten film akurat podobał :) taki lekki, do obejrzenia w samotny wieczór.