Tajemnica, realizm, dramatyzm to czego horrory potrzebują najbardziej
Tajemnica? Gdzie? Chłopie fabularnie ten film jest pusty jak pudełko po zapałkach, zresztą nie tylko fabularnie.
Realizm? Mam nadzieję, że to jakiś żart jest bo jak można rzucić słowo realizm odnośnie filmu w którym ludzie biegają po śnieżnych klimatach w lekko śmiesznych wdziankach...
Dramatyzm? Ponawiam pytanie gdzie? Predator ma problemy z lokalizacją celu na trzy metry zaś Obcy pchają się na tamten świat jak jakieś przygłupie stado baranów. Gdzie tu masz dramatyzm? Emocje?
Gdyby zrobili Freddy vs Predator, to może lepiej bym się bawił. A tak, to realnie kimałem co chwilę z nudów, ziewałem w oczekiwaniu na tajemnicę (chociaż była jedna - kalendarz ustawiany na współczesną datę - kompletna bzdura, skoro to był zlepek trzech kultur przedchrystusowych - buahahaha - tajemnicą dla mnie pozostanie, co za kretyn to wymyślił) i dramatycznie pragnąłem końca - faktycznie to dla mnie był horror. Pozdrawiam.
Byroll dla takich jak ty polecam Teletubisie na pewno znajdziesz tam mnóstwo zagadek i tajemnic...AvP jest super !!