Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

Takie filmy jak AVP czy Prometeusz nie powinny wgl nawiązywać do serii "OBCY" i nie psuć jego
tajemniczości z wielkiego, ciemnego tajemniczego kosmosu. Koniec KROPKA.

deemc

Ja mam inne zdanie,według mnie AvP był rewelacyjnym filmem o wiele lepszym niż Obcy 1-4 tak samo Predator 1 i 2,bo 3 to było dno takie samo jak Prometeusz.Ciekawe czy Predator jeszcze powróci,mam nadzieje że tak.

ocenił(a) film na 6
hunters217

powróci,może bedzie to tak wygladało :
podczas kosmicznej wędrówki statek predatorów skanuje planety w poszukiwaniu godnych siebie przeciwników.Podczas powrotu z danymi odbieraja dziwny sygnał z Ziemii .Okazuje sie żę ludzie stworzyli cyborgi które moga im zagrażac,w tym celu zostaje wysłana elita najstarszych i najlepszych Predatorów.Na naszej planecie rozpoczyna sie totalna wojna i technologiczny wyscig zbrojen

......Macie jakies podobne pomysły ????

ocenił(a) film na 4
hunters217

AvP na pewno nie był lepszym filmem od Obcego 1-4 i nigdy nim nie będzie (bo to gniot zrobiony dla kasy). Po za tym myślę, że to celowa prowokacja z Twojej strony. Co do samego Predator-a to tylko pierwsza część, tak naprawdę była jeszcze 'arcydziełem Sci-fi. Pozdrawiam i żegnam.

deemc

To nie jest prowokacja,po prostu to jest moje zdanie na temat tych filmów,a mówiąc jaśniej Obcy mnie po prostu nie przekonał.