Dostaje kopa od Predatora. Ląduje na ścianie i wstaje jak nigdy nic. Powinna startować w wyborach zamiast Obamy. Predatory wyglądają na sieroty, które nie wiedzą z czym walczą, a Obcy to chyba były hodowane na jakiś sterydach. Straszna ilość głupot, a Obcy wychodzący z Predatora to końcu jest doskonałą puentą tego filmu.
Nie będę wymieniał wszystkich głupot, bo pewnie pastwiono się już nad nimi tutaj wielokrotnie. Niedługo obejrzę 2 cześć, ciekawe czy może być jeszcze gorsza :) Ocena: 2/10.
Okazało się, że kontynuacja wcale nie jest gorsza. Dla zainteresowanych http://www.filmweb.pl/topic/1259080/Pozytywnie+zaskoczony.html
Ale widzę, że ty jesteś jakiś dziwny, i gówno wiesz o Predatorze i Obcym. Film genialny nie jest, ale co dziwnego że Obcy wychodzi z Predatora? Słyszałeś coś kiedyś o Predalienie geniuszu? Wiesz jak powstaje Predalien? Nie? To zgadnij.
Jakbyś oglądał uważnie film, spostrzegłbyś, że Predator zostaje "zapłodniony" przez tą mackę, a skutki są oczywiste.
Jeśli decydujesz się na rozpoczęcie rozmowy, proponuję wcześniej wziąć dropsa na uspokojenie.
Nie, nie słyszałem znawco kosmicznych ras. Wiem, że został zainfekowany, przecież oglądałem. Co do tego predalina, to jak widzę wymyślili go w komiksie. Wyjątkowo debilny pomysł.
Pomysł nie był zły tak samo jak z dog alienem w 3 części ale tego nie rozumiem dlaczego ten predator zdjął maskę w piramidzie zasypanej alienami (to napewno był typowy amerykański predator) tak samo jak te co w dwójce zaczął strzelać z działka w pred-aliena na statku bardzo nierozsądne
i zawsze takie głupie minusy muszą psuć cały film....
Nie zwyklem marudzic, jedynka mi sie podobala, choc nie jest niestety tak klimatyczna jak kultowe juz produkcje z lat 80, ale tez i lepsza od czesci 2, tak czy owak mam okazje podziwiac to cale niezwykle ciekawe universum na szklanym ekaranie po raz wtory, mimo fabularnych brakow efekty filmowe pozwalaja przymknac oko na te kwestie, coz..., trudno wymyslic cos, co juz zostalo wczesniej wymyslone, pozostaje wiec na otarcie lez coraz lepsza warstwa wizualna a w tej materii nigdy nie mowi sie ostatniego slowa, czekajmy wiec na kolejna odslone swiata AvP, moze znow oczaruje nas tak, jak produkcja Mctiernana, kto wie..
Zdjął maskę bo miał chwilę spokoju, a chciał się oznakować kwasem Aliena jako Krwawy, czyli młody łowca który już coś zdołał upolować.
Predy to nie są potworki które zabijają wszystko co się rusza od tak, mają swoje zwyczaje i kodeks honorowy, rytuały i religię. TO wszystko jest dla nich bardzo istotne, a Bezkrwawe Predy przybyły na Ziemię właśnie po to żeby upolować parę Alienów i się "oznakować".
Zdjął maskę bo miał chwilę spokoju, a chciał się oznakować kwasem Aliena jako Krwawy, czyli młody łowca który już coś zdołał upolować.
Predy to nie są potworki które zabijają wszystko co się rusza od tak, mają swoje zwyczaje i kodeks honorowy, rytuały i religię. TO wszystko jest dla nich bardzo istotne, a Bezkrwawe Predy przybyły na Ziemię właśnie po to żeby upolować parę Alienów i się "oznakować".
A tak btw, to w skrzyni z artefaktami byly 3 dzialka plazmowe, ktore nowi adepci sztuki lowieckiej otrzymuja po pomyslnym tescie inicjacyjnym, jakim jest upolowanie za pomoca samych ostrzy zwierzyny, ostatni z ocalalych predow wlasnie taka inicjacje przechodzil, co dalo mu prawo do uzywania plasmacanon, inna sprawa, ze nic nie mial z tej niesamowitej atmosfery kosmicznego lowcy, jaka cechowala go w predatorze 1, tutaj wyeksponowano jedynie efekty specjane, bo udane watki fabularna to domena produkcji z lat 80,,, no ale moze AvP 3 milo mnie rozczaruje...