Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

REWELACJA!!!

ocenił(a) film na 9

Wspaniały film. Dał mi dużą dawkę akcji. Nie nudziłem się wcale. Taki Obcy, czy Obcy 3 to nudne chucherka jeśli porówna się wymienione filmy z AVP. Teraz czekam na hejterów, którzy obsmarują mnie gównem od góry do dołu.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Pep_filmweb

Popieram cię mi się film bardzo podobał :D.A Seria ''Obcy''też dobra ale tam za mało akcji jest,a w avp sporo jej było :).

ocenił(a) film na 5
Pep_filmweb

AvP jest dobry, ale na pewno nie lepszy, niż pierwszy Obcy - KLASYK, bez którego zresztą by AvP nie było.

ocenił(a) film na 2
sandy97

AvP jest śmieciem, którego nie powinno się w ogóle nobilitować poprzez próby porównywania go do sagi Alien.

ocenił(a) film na 5
Der_SpeeDer

No, ja najpierw widziałam AVPR, więc AvP mógł mi się wydać lepszy. Racją jest, że nie umywa się do sagi Alien, ale sam w sobie nawet niebyłby taki zły. Jednak porównywanie go do sagi Alien jest bluźnierstwem, z tym, że pisałam pośpiesznie tamto zdanie i nie pomyślałam.

użytkownik usunięty
Pep_filmweb

A mnie ten film znudził tak bardzo, że ledwie go dooglądałem do końca. Scenariusz jest tak idiotyczny, że aż głowa boli. Moim zdaniem to jedna z największych porażek filmowych ostatnich 10 lat.

ocenił(a) film na 7
Pep_filmweb

AvP uznaję za film niezły, bo dobrze się przy nim bawiłem. Poza tym traktuję go z dużym przymrużeniem oka, bo nieścisłości i błędów była w nim masa. Nie jesteś prawdziwym fanem Predatora lub Aliena, jeżeli ich nie dostrzegłeś. Jako kino akcji, to dobry film, ale maniaka serii mógł ten film i miał prawo zniesmaczyć.
Nie zamierzam cię gównem obsmarowywać, ale porównując Obcy czy Obcy 3, czyli klasyki kina sci-fi po prostu strzeliłeś sobie nawet nie w stopę, a w głowę. Bo to nie ma porównania.

ocenił(a) film na 7
Gooner250

Oczywiście mi chodziło o twoje porównanie Obcego czy Obcego 3 do tego filmu.

ocenił(a) film na 9
Gooner250

Mówiąc, że nie jestem prawdziwym fanem obraziłeś mnie. Nie wiem czy zdołam przełknąć tę zniewagę.

użytkownik usunięty
Pep_filmweb

Myślę, że mylisz dziewiątkę z szóstką.

ocenił(a) film na 9

Dlaczego?

użytkownik usunięty
Pep_filmweb

Bo nie wiem czy ten film zasługuje na aż '9'

ocenił(a) film na 9

W moim odczuciu zdecydowanie.

Pep_filmweb

Zbyt chojnie xD