Wspaniały film. Dał mi dużą dawkę akcji. Nie nudziłem się wcale. Taki Obcy, czy Obcy 3 to nudne chucherka jeśli porówna się wymienione filmy z AVP. Teraz czekam na hejterów, którzy obsmarują mnie gównem od góry do dołu.
Pozdrawiam.
Popieram cię mi się film bardzo podobał :D.A Seria ''Obcy''też dobra ale tam za mało akcji jest,a w avp sporo jej było :).
AvP jest dobry, ale na pewno nie lepszy, niż pierwszy Obcy - KLASYK, bez którego zresztą by AvP nie było.
AvP jest śmieciem, którego nie powinno się w ogóle nobilitować poprzez próby porównywania go do sagi Alien.
No, ja najpierw widziałam AVPR, więc AvP mógł mi się wydać lepszy. Racją jest, że nie umywa się do sagi Alien, ale sam w sobie nawet niebyłby taki zły. Jednak porównywanie go do sagi Alien jest bluźnierstwem, z tym, że pisałam pośpiesznie tamto zdanie i nie pomyślałam.
A mnie ten film znudził tak bardzo, że ledwie go dooglądałem do końca. Scenariusz jest tak idiotyczny, że aż głowa boli. Moim zdaniem to jedna z największych porażek filmowych ostatnich 10 lat.
AvP uznaję za film niezły, bo dobrze się przy nim bawiłem. Poza tym traktuję go z dużym przymrużeniem oka, bo nieścisłości i błędów była w nim masa. Nie jesteś prawdziwym fanem Predatora lub Aliena, jeżeli ich nie dostrzegłeś. Jako kino akcji, to dobry film, ale maniaka serii mógł ten film i miał prawo zniesmaczyć.
Nie zamierzam cię gównem obsmarowywać, ale porównując Obcy czy Obcy 3, czyli klasyki kina sci-fi po prostu strzeliłeś sobie nawet nie w stopę, a w głowę. Bo to nie ma porównania.
Mówiąc, że nie jestem prawdziwym fanem obraziłeś mnie. Nie wiem czy zdołam przełknąć tę zniewagę.