Temat doskonały, komiks boski ale w trailerach nic nie ma. Zapowiadają film o wojnie dwóch obcych ras a widać tylko ginących ludzi i urywki starych części Obcego i Predatora. Na zdjęciach też jednego Predatora wypatrzyłem i to z daleka. Obawiam się tej realizacji ale mam nadzieje że niepotrzebnie bo napaliłem się na ten film :-)
Film w żaden sposób nie będzie związany z komiksem. Cała akcja a w kazdym razie jej większość będzie odbywać się w piramidzie majów.
JA czytałem scenariusz wstępny i straszna masakra z tego wynikała z postaci występujących w filmie przeżyje tylko 1 gosciowa...
W kazdym razie wybiore sie na ten film chociazby poto by obejzec zakonczenie :)
YouzeQ
czytalem scenariusz, ale to bylo hohoho czasu temu, a akcja w tym scenariuszu opowiadala historie komiksu AvP co byl u nas w 1994. kojazycie?
Jaki tytuł mial ten komiks? Nie przypomina sobie by jakaś akcja toczyła się w światyni Majów. Pozdrowienia
I dobrze, że nie przypominasz, bo takowej akcji nie było. natomiast pragnąłbym Cię poinformować, iż film nie będzie miał z komiksami AvP nic wspólnego poza potworkami i tytułem.
yup... jakby nie mogl od razu zrobic filmu na podstawie tego komiksu z 1994... zachcialo sie rezyserowi urozmaicac akcje... antarktyda... tez mi cos... wszscy przeciez wiedza ze PREDATOR nie przepada za zimnem...
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Z tego co widziałem w trailerach to tylko efekty specjalne są naprawde super. Co do scenariusza to moge mieć watpliwości. Mam nadzieję, że staneli na wysokości zadania i nic nie zwalili. Pewnie na film pójde do kina. Pozdrawiam. "Bite Me Fanboy" ;P
Hmmm... Zastanawia mnie jedna rzecz , skad wzieła sie piramida majów na antarktydzie co ??? Bo chyba nie przyleciala .... A tak pozatym nie jest ważne czy predator lubi zimno czy nie to jest szczegół...
jedyne w tej chwili co mnie martwi to to ze premiera tego wspanialego dziela bedzie miala miejsce w USA juz za 3 dni a w pl dopiero w pazdzierniku, a wiec w divixie bedzie juz niedlugo ;-((( i nie wiem czy sie powstrzymam przed pojsciem do kina ;(((
nawet jeśli bezie divx to będzie to screener czyli film zgrany z kina :/
łatwo się domyslić że będzie to słaba kopia,zwłaszcza że film jak mniemam jest ciemny a to jest żeźnia (ten kto widział screenera matrix rewolucje to wie:)
Dobra jakość pojawi się pewnie w momencie wejścia filmu do naszych kin :P
A to znaczy że łatwiej będzie się powstrzymać :)
Mam też pytanie do Warszawiaków: ktoś byłby chętny na wspólny wypad do kina na premierę AvP?
eh chlopie ja bende na 100% czekam tylko w tym roku na 2 filmy Re2 - Apocalipse i wlasnie APV wiec bende na 1000% i pewnie pujde sobie z now do silver scrina na targowku :D jeaa re2 juz za niecaly miech