Obcy kontra Predator

AVP: Alien vs. Predator
2004
6,0 83 tys. ocen
6,0 10 1 83391
4,1 27 krytyków
Obcy kontra Predator
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator

avp movie

użytkownik usunięty

Film zapowiada się całkiem niezle :). Walka Predziów z Alienkami w jednym filmie to naprawdę będzie coś. Ale z tego co słyszałem z bardzo wiarygodnych zródeł, modlę się o to teraz żeby tego filmu nieskopali (ale scenariusz już jest :( ). ma to się dziać gdzieś na Antarktydzie gdzie pewna ludzi zostaje zaatakowana przez Predatorów w celu polowania :))) (mam nadzieję że będzie na co patrzeć zwłaszcza jak to łowca poluje :D), tutaj też warto wspomnieć "Co robi predator na Antarktydzie? Przecież oni polują tylko i wyłącznie w gorących tropikach! (bardzo możliwe , że pochrzanił im się panel sterowania i wylądowali tam gdzie nietrzeba :P). Wszyscy mieszkańcy bazy na biegunie Pd (południowym dla niewiedzących :)) zostają wymordowani. Na to miejsce przylatują agenci specjali wraz z miliarderem i piękną panią w celu zbadania sprawy :). Ale sami też niedają sobie rady, więc użyczają od doktorków (mojich kochanych :)), Obcych :D, żeby ich tam dobić. A potem Alienki też się wymknom spod kontrolii. I na tym będzie polegała cała rzez, trochę namieszali, ale tak mniejwięcej bedzię to tak wyglądać. Ciekawe kto wygra :) hehe..... Niewiem czy wiecie, ale reżyser nieuzyskał pełnej zgody na wystąpienie Obcych w tym filmie : (głupie nieprawdaż). Także będą wyglądać troszkę inaczej niż w trylogii Aliena..... Miejmy nadzieję, że tego nieskopią
:-| !!!