Obecność

The Conjuring
2013
7,4 253 tys. ocen
7,4 10 1 253063
6,7 45 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

Proponuję wziąć lapka,słuchawki,iść nocą w las gdzie w promieniu kilku km nie ma żywej duszy i obejrzeć ten bądź inny film grozy... Ciekawe ilu
"nieprzelęknionych" wytrzymałoby chociaż 5 minut...

ocenił(a) film na 9

Prawda. Horror jest naprawdę straszny (Nie wszystkie oczywiście ale ten akurat tak) kiedy się w niego wczujesz a nie peplasz i śmiejesz się ze znajomymi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

A jak kogoś śmieszą filmy katastroficzne to niech wypłynie na łódce kilometr od brzegu i wywróci ja do góry nogami i niech oglada Katastrofę Posejdona ,tak? A jak kogoś nie ruszają dramaty to niech zacznie ćpać i ogląda tnąc się.
Sypiałem już pod chmurka w lesie samemu ,w środku borów tucholskich m.in. I choć bylem uzbrojony to ciezko bylo spac słysząc w okól zwierzęta ,jelenie ,lisy ,dziki ,bobry ,wiewiórki. Jakbym miał oglądać do tego horror to bym nie przespał nocy i byl wykończony psychicznie,a nie o to chyba chodzi. Skoro trzeba,aż,isc do lasu w,nocy żeby sie wystraszyć to musi byc to bardzo slaby film.

Ottiss14

Uzbrojony ? Hmm, w scyzoryk ?

użytkownik usunięty
Ottiss14

w maczugę :D

XD..

użytkownik usunięty
Ottiss14

a tak na marginesie to co tam robiłeś w tym lesie sam i w nocy?? Świrowałeś Bear'a Grylls'a czy Gary'ego Ridgway'a ?? :P

W Cejrowskiego i łaził boso :)

Mamy domek nad jeziorem w borach Tucholskich i miałem kilka razy taki humor na pobycie z naturą ,ze tak powiem ,wczuć sie w przodków hehe. Miałem maczetę i rewolwer na kule gumowe ,na wszelki wypadek alarmowo. Mniejsza o to i tak było dosyć strasznie ciężko sie dziwic ,ze nasi przodkowie wymyślali sobie wilkołaki ,strzygi i inne trole.

ocenił(a) film na 6
Ottiss14

romanse ogląda się z dziewczyną, komedie z kumplami, animacje z dziećmi, horrory samemu w nocy, a napieprzające się roboty na wielkim ekranie w dobrej jakości inaczej każdy film będzie gówniany

ocenił(a) film na 8

Podobno film na faktach. Wystarczy iść do tego domu.

ocenił(a) film na 8

ja tam lubię zrobić sobie spacerek w środku nocy po lesie :P

juuulek

Spacerek to jedno ,spanie cala noc w lesie to co innego. Do tego kwestia ,lato ,czy zima ,zimä niby wiecej widac ,latem wiatr wial w plecy i kiedys prawie wlazlem na dzika (normalnie dzika smròd da sie wyczuc na kilkadziesiat metròw). Akurat mieszkam przy lesie i zwierzeta sa obeznane z ludzmi ,u mnie na podwórku lis poluje w nocy na koty. Ale dosyc o naturze ,wracamy do filmu. Slyszalem ,ze to najlepszy horror of dosyc dawna (w sumie niedawno byl swietny Evil Dead) wiec obejrze jak tylko bede mial sposobnosc.

użytkownik usunięty
Ottiss14

Wg mnie Evil Dead 5/10. Spodziewałem się czegoś lepszego ;)

A ja gorszego. Nie porównuje go do trylogii która jest arcydziełem ,ale traktuje jako osobny film i jego gęsty klimat od początku do końca trzymający non stop w napięciu bez momentów rozładowania emocji tanimi żartami ,mnie zachwycił. To naprawdę doskonaly horror. Najlepszy od czasu Zejscia (chyba ze czegoś zapomnialem). I od Zejscia lepszy.

mój laptop nie wytrzymałby 5 minut..

ocenił(a) film na 9

No każdy co innego lubi, trzeba to zaakceptować. Mnie bawią filmy akcji i dlatego też takich nie oglądam :) Radzę tak samo ludziom, którzy nie lubią horrorów i traktują je jako śmieszne bajeczki.