Nie wiem czy go oglądać ;P czytam Wasze opinie i się trochę dygam sama w domu wieczorem. Będę się bać potem? A może ktoś chce ze mną obejrzeć? :D
Polecam oglądnąć, ale nie samemu :D
Możemy razem obejrzeć, ale Ty w Podlaskim, a jo w Wielkiej Polsce, to nie wypali!
Nie ogarniam jak można bać się oglądać film :D pomijając kwestie strachu chyba lepiej oglądać samemu w nocy i wczuć się w klimat
Nie jestem fanem horrorów, nie lubię ich szczerze mówiąc i ten film prawie cały obejrzałem z gęsią skórką.
Mnie już horrory nie straszą,bo za dużo obejrzałęm,za stary jestem,ale jak ktoś jest laikiem w tym temacie,to polecam samemu w domu,w nocy,w ciszy na dobrych słuchawkach.
Wszystko zależy od tego, co kogo straszy. Obejrzałam już mnóstwo horrorów w swoim życiu, ale egzorcyzmy nie są dla mnie w żaden sposób straszne. Jeśli kogoś bawią takie klimaty, to nie polecam, bo oprócz tego, że film jest poprawnie nakręcony, to nic w nim ciekawego się nie znajdzie.
Polecam,będziesz piszczeć jak mała dziewczynka,szczególnie sama na prawdę.Jak lubisz bardziej filmy ,,z głową'' i nie za bardzo zaczarowane to to jest coś dla ciebie.
Jak jesteś ochrzczona i chodzisz regularnie do spowiedzi i komunii św i czynisz dobro, często się modlisz, to nie masz się czego bać, to demony będą bały się Ciebie. Mogą straszyć, jak w tym filmie straszyły Lorraine, ale jak się nie przestraszysz, to nic Ci nie mogą zrobić, bo Bóg Cię chroni. Jak wierzysz w opiekę Boga, to żadne słowa demona nie są Cię w stanie przestraszyć.