Obsesja zazdrości

No Good Deed
2014
5,6 6,9 tys. ocen
5,6 10 1 6874
4,0 3 krytyków
Obsesja zazdrości
powrót do forum filmu Obsesja zazdrości

Pomimo, iż obraz jest schematyczny i dosc przewidywalny to oglada sie go dobrze. Film nawet wciaga, czas mija szybko na produkcji. Gra aktorska stoi na srednim poziomie - nie jest w cale taka zla jak niektorzy wypisuja, ale oczywiscie moglaby byc lepsza. Pozostaje maly niedosyt, moznaby bylo wprowadzic wiecej watkow, jakis element zaskoczenia, troszke wiecej akcji. Ale tak jak jest - rowniez moze byc. Taki dobry, klasyczny thriller. Nic szczegolnego, a jednak mam dobre wspomnienia po tej produkcji.... 6/10

ocenił(a) film na 3
Bambim

Niestety primo głupota głównej bohaterki, secundo skrajna łajzowatość bad guy'a za bardzo mnie drażniły, a już sceny końcowej "walki" gdy co rusz go czymś obijała po głowie, lub dźgała ostrymi przedmiotami zaś on wstawał jak wanka wstańka i nieporadnie próbował ją udusić sprawialy że spontanicznie pękałem ze śmiechu...Pomijam żywotność godną Michaela Mayers'a - brakowało tylko kopii sceny z Halloween - ona po władowaniu w niego całego magazynka i wypchnięciu go przez okno, wygląda - a tam pusty trawnik...