Obywatel roku

Kraftidioten
2014
7,0 16 tys. ocen
7,0 10 1 16043
6,7 16 krytyków
Obywatel roku
powrót do forum filmu Obywatel roku

Mega ciekawe kino... nieziemski klimat... zgadzam się, że czuć Coenów... niemal na każdym kroku... Największym plusem filmu jest sposób przedstawienia wydarzeń... Polecam gorąco... Kino nietuzinkowe...

ocenił(a) film na 6
reptile2006

bez przesady max 6 film przyjemny a na pewno nie komedia bo ani razu nic śmiesznego tu nie widziałem obejrzeć można

ocenił(a) film na 6
elosidzej

Czyli twierdzisz, że film o zabijaniu kolejnych ludzi jest przyjemny... ciekawy dobór przymiotnika.

elosidzej

Haj wytresowac smoka 10, Raid 10, Avangers 10 - i ty jeszcze masz tupet pisac komus, ze przesadza heh :)

ocenił(a) film na 6
kiki_zjada_guziki

ty masz też banalne strzały w 10 i ty masz szczelność jeszcze mi odp ? czy tylko trolujesz ?

elosidzej

Tekst z trollami jest tak schematyczny i powielany do bólu, ze tylko dzieci ponizej 15 lat juz to robia, albo ludzie tak samo schemtyczni..
Jakie mam banalne strzaly w 10? Strzaly to sa do celu, tutaj sa noty.
Glupim bajeczkom dla dzieciarni nie daje takich no, tylko porządnemu kinu.

elosidzej

To jest znany troll filmwebowy, znany również jako killafornia, funkadelic, black_bastard i pasikonik1977. Tu akurat wciela się w niewiastę, w czym ma najwidoczniej przyjemność.

ocenił(a) film na 6
adlerxx

nawet z nom nie będę dyskutował bo nie ma o czym a z dziećmi się ciężko gada :D

ocenił(a) film na 7
elosidzej

ja tam w paru momentach się uśmiechłem -np sceny gangstera z byłą żoną - i zgadzam się z autorem tematu film ma fajny klimat

użytkownik usunięty
elosidzej

Super, zajebiście. Zdajesz sobie sprawę z tego, że twórca tematu ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie musisz go poprawiać?