Mega ciekawe kino... nieziemski klimat... zgadzam się, że czuć Coenów... niemal na każdym kroku... Największym plusem filmu jest sposób przedstawienia wydarzeń... Polecam gorąco... Kino nietuzinkowe...
bez przesady max 6 film przyjemny a na pewno nie komedia bo ani razu nic śmiesznego tu nie widziałem obejrzeć można
Czyli twierdzisz, że film o zabijaniu kolejnych ludzi jest przyjemny... ciekawy dobór przymiotnika.
Haj wytresowac smoka 10, Raid 10, Avangers 10 - i ty jeszcze masz tupet pisac komus, ze przesadza heh :)
ty masz też banalne strzały w 10 i ty masz szczelność jeszcze mi odp ? czy tylko trolujesz ?
Tekst z trollami jest tak schematyczny i powielany do bólu, ze tylko dzieci ponizej 15 lat juz to robia, albo ludzie tak samo schemtyczni..
Jakie mam banalne strzaly w 10? Strzaly to sa do celu, tutaj sa noty.
Glupim bajeczkom dla dzieciarni nie daje takich no, tylko porządnemu kinu.
To jest znany troll filmwebowy, znany również jako killafornia, funkadelic, black_bastard i pasikonik1977. Tu akurat wciela się w niewiastę, w czym ma najwidoczniej przyjemność.
ja tam w paru momentach się uśmiechłem -np sceny gangstera z byłą żoną - i zgadzam się z autorem tematu film ma fajny klimat