Elo ja tez nie moge sie doczekac az wyjdzie 3 do obeizenja jest do pobrania ale format CAM marna jakosc filmu czekam az wyjdzie na DVD
Dokładnie ja tak samo lepiej żeby takiego badziewia nie wrzucali bo ci mniej wytrwali skuszą się na coś tak bardzo marnego,to już mój drugi film gdzie muszę poczekać na lepszą jakość wystarczy na dvdrip.Czekam też na lepszą wersję Ip Mana 2 chciałbym go obejrzeć jednak jestem cierpliwy najlepiej byłoby obejrzeć w jakości mkv ale już dvdrip mnie usatysfakcjonuje.Uzbroicie się w cierpliwość.Pozdro
Już wiadomo kiedy ma wyjść na dvd: 13-09-2010
Zatem trochę se jeszcze poczekamy.
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=-1;5;74;-1;2&sku=581120#ancho rSynopsis
Ja jestem mało cierpliwa i już widziałam na marnej kopi ,powiem tak jak nie podobała wam się dwójka to nie oglądajcie ,bo nic lepszego nie dostaniecie,no chyba że bardzo chcecie obejrzeć.A sam film jest bardzo azjatycki w swoim wyrazie i przypomina trochę Shinobi w sensie niesamowitości, oczywiście ,i trochę chińskie baśnie z kung fu ,tu różnica jest w tym że inne style są w użyciu.