Premiera powinna byc juz dawno 2009-12-05 z tego co nam napiali na tej o to wlasnie stronie a ja na youtube zandge zwiastunu nie widze nic kompletnie nic jedynie jakies plakaty i podejzewam ze film ujawi nam sie w internecie okolo 2010 roku jak kazdy pewnie sobie z tego sprawe zdaje,no cuz bendiemy musieli jeszcze troche poczekac cierpliwosci nam niezaszkodzi skoro plakaty juz sa to zwiastun niebawem tez powinienen byc,tak samo jak wszyscy czekali na ong bak 2 to niebylo wiadomo kiedy on wyjdie i ukazal nam sie 3 lata po filmie Tom Yum Goong tez kawal czasu,no tak Tony musial zapuscic wlosy do Filmu OB2 bo peruki niechcialo mu sie zakladac a po drogie szkolil nowe triki filmowe bo tak to pokazywal tylko styl Muay Thai a w OB2 chcial polaczyc pare styli w jedno (MMA :-)) ale moim zdaniem warto bylo czekac i na film nie nazekam,Jesli chodzi o Tekkena to czekamy znacznie duzej ja juz sam niewiedzialem kiedy ma wyjsc wiadomo ze film kiedys ma sie nam ujawic a tu prosze pod koniec tego roku 2009 ujawnil nam sie pierwszy plakat oraz dokladna premiera filmu czyli liczac od tego dnia to musimy poczekac jeszcze jakies okolo 3 miesiecy zanim wyjdzie vr kinowa w internecie i cos watpie zeby Tekken pojawil sie w Polskich kinach bo w japoni ma byc najpierw z tego co pewnie niektory z was czytal,no cuz pozyjemy zobaczymy wazne ze jedno i drogie na swiat niebawem wyjdzie,za cierpliwe czytanie dziekuje pozdrawiam i udanego sylwestra hej..
wg wikipedii premiera ma być 29 kwietnia 2010r
http://en.wikipedia.org/wiki/Ong_Bak_3
KaeM nic mi nie wiadomo o tej premierze a już na pewno nie w tym terminie,a może Ci się pomyliło z Ip Man 2 bo tego właśnie dnia ma się odbyć premiera tego filmu w Australii i w Hongkongu.
Podałem link do wikipedii [wyżej] ale od tego czasu ktoś zdążył zmienić datę na 5 maja 2010 ;-)