Osada

The Village
2004
6,2 189 tys. ocen
6,2 10 1 188726
5,3 39 krytyków
Osada
powrót do forum filmu Osada

Nie mogłam przestać się śmiać!!! Poszłam na thriller a wyszłam z komedii !!! Mało jak film mnie aż tak zaskoczył !!!

ocenił(a) film na 9
alethea

Możesz oskarżyć mnie o brak poczucia humoru, ale proszę, wytłumacz mi co tam było tak śmiesznego??

ocenił(a) film na 1
alethea

taaa... ?! a ja poszedłem na thiller/horror a to był dramat... mój dramat że musiałem na takim... niefajnym filmie siedzieć.

użytkownik usunięty
alethea

czy wy naprawde macie taki poziom inteligencji = 0 , co tam bylo smiesznego... jesli nie umiecie zrozumiec takich filmow to ich lepiej nie ogladajcie bo od myslenia o czym on byl glowa was rozboli

użytkownik usunięty
alethea

Jak widać MYŚLENIE TO CIĘŻKA PRACA I DLATEGO CIESZY SIĘ NIEWIELKĄ POPULARNOŚCIĄ. Pozostań przy swoich ulubionych pozycjach (gówno mnie obchodzi co to jest), a kino odrobinę ambitniejsze (broń Boże nie ambitne!!!) pozostaw tym, którzy potrafią je docenić.

ocenił(a) film na 7
alethea

Zgadzam sie calkowicie :) Film byl przesmieszny, nawet lepszy niz Pojutrze, hehe :)))

użytkownik usunięty
alethea

masz racje ,ten "film" to zupełna beznadzieja!!!!!!!

użytkownik usunięty
alethea

a ja płakałam jak wyszłam z kina, łzy mi leciały ciurkiem,to cuowny film, obok mnie ktos powiedział"ale durny film" a ja rozryczałam sie jeszzce bardziej, bo zabolało mnie, że nie zrozumieli, ze to był film o nich o tych cywilizacyjnych bezkształtnych trupach ludzkich, od których pragnełabym uciec do Osady. Wolałabym zyc w zaklamaniu dobra niz jak dzis w zakłamaniu zła.