Ten film to totalne gowno.Wogole mnie nigdzie nie rozsmieszylo znaczy byly smieszne kawalki ale to tez gowno.
co ty gadsz - film byl swietny!!!! natomiast twoj post (pisany trzykrotnie - nie wiem po co) smieci na forum;////
"Wogole mnie nigdzie nie rozsmieszylo znaczy byly smieszne kawalki ale to tez gowno."
cóż za rzeczowa argumentacja...;)
Byłeś bahorem jak ten post pisałeś tak ? A pisałeś go zaledwie niecały rok temu. To ciekawe...hmmm... czyli teraz jesteś dorosły...?
mowimy NIE ludziom pokolenia Britney Spears i American Pie ... mozliwe ze film dla Ciebie byl za trodny no wiesz te wstawki z walizką najperw byly w niej ubania potem diamenty a na koncu dolary .... mozna sie pogubić...
Ja lubiłem pierwsze albumy Britney, a film oceniłem na 8/10 i nie znoszę American Pie, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora:)
"Ten film to totalne gowno.Wogole mnie nigdzie nie rozsmieszylo znaczy byly smieszne kawalki ale to tez gowno."
Oż ja cież pierniczeż, cóż za siła argumentacji... :)
film dobry,zabawny moze nie z najwyższej półki ale sie lekko i z usmiechem oglada.
hahahahaha cóż za argumentacja z mojej strony! że też ja byłem kiedyś takim niedorozwinietym człekiem.....
gra aktorska genialna?? taa?? a wktórym momencie/? chyba tylko fan sylva może tak powiedzieć,, daje 5/10 za próbę podjciasie wogóle takiej roli...