Oskar

Oscar
1991
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25694
6,0 11 krytyków
Oskar
powrót do forum filmu Oskar

4/10 nie polecam

ocenił(a) film na 4

Ten film to totalne gowno.Wogole mnie nigdzie nie rozsmieszylo znaczy byly smieszne kawalki ale to tez gowno.

ocenił(a) film na 9
Bobey

co ty gadsz - film byl swietny!!!! natomiast twoj post (pisany trzykrotnie - nie wiem po co) smieci na forum;////

Bobey

"Wogole mnie nigdzie nie rozsmieszylo znaczy byly smieszne kawalki ale to tez gowno."

cóż za rzeczowa argumentacja...;)

ocenił(a) film na 4
madame_Emi

bylem bahorem jak ten post pisalem , sorry.................................

ocenił(a) film na 7
Bobey

Byłeś bahorem jak ten post pisałeś tak ? A pisałeś go zaledwie niecały rok temu. To ciekawe...hmmm... czyli teraz jesteś dorosły...?

ocenił(a) film na 9
Bobey

Wyśmienite odmłodzenie starej komedii :)

Bobey

Agnitum - zamilcz po prostu, fil jest rewelacyjny, a gra aktorska jest wyśmienita

ocenił(a) film na 10
Bobey

mowimy NIE ludziom pokolenia Britney Spears i American Pie ... mozliwe ze film dla Ciebie byl za trodny no wiesz te wstawki z walizką najperw byly w niej ubania potem diamenty a na koncu dolary .... mozna sie pogubić...

ocenił(a) film na 8
ShadowZak

Ja lubiłem pierwsze albumy Britney, a film oceniłem na 8/10 i nie znoszę American Pie, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora:)

ocenił(a) film na 8
Bobey

"Ten film to totalne gowno.Wogole mnie nigdzie nie rozsmieszylo znaczy byly smieszne kawalki ale to tez gowno."

Oż ja cież pierniczeż, cóż za siła argumentacji... :)

ocenił(a) film na 9
Bobey

film dobry,zabawny moze nie z najwyższej półki ale sie lekko i z usmiechem oglada.

ocenił(a) film na 4
goldi007

hahahahaha cóż za argumentacja z mojej strony! że też ja byłem kiedyś takim niedorozwinietym człekiem.....

ocenił(a) film na 9
Bobey

aż strach pomyśleć jak teraz musisz być poje... ;)))

Ranger

gra aktorska genialna?? taa?? a wktórym momencie/? chyba tylko fan sylva może tak powiedzieć,, daje 5/10 za próbę podjciasie wogóle takiej roli...

Bobey

jak dla mnie coś jest totalnym gównem to daję mu 1