Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63129
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

Fajnie, że twórcy jak już musieli zrobić remake, to zrobili go dobrze i trochę pozmieniali.To że córka i Justin przeżyli zdecydowanie na +,ale i tu i w oryginale musimy sobie zadać jedno pytanie.Czy normalna parą małżonków dopuściła by się takiej masakry?Ostatnia scena to już wo gulę dno,bo pokazuję,że to ojciec Mari jest większym psycholem niż Krug.

sawlol

Nie oglądałam pierwowzoru, więc zapytam wprost: W oryginale Justin i Mari umierają?
Wnioskuje po Twojej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 6
Zuza88

Dawno ten film oglądałem, ale o ile pamiętam to tak.

sawlol

W sumie zależało mi, aby on właśnie przeżył. Szkoda mi go było jakoś. :D

ocenił(a) film na 6
Zuza88

Najlepiej wogulę nie oglądaj pierwowzoru.

sawlol

Rozumiem, że rimejk lepszy, tak?
Okay, może kiedyś z ciekawości, ale na razie posłucham Twojej rady. :)

ocenił(a) film na 6
Zuza88

lepszy

ocenił(a) film na 5
Zuza88

A więc tak, W oryginale który jest gówniany swoją drogą odpowiednik nie przeżył i Mari też umarła.

ocenił(a) film na 6
p98

No to moze i lepszy oryginal bo tak sie nie chce wierzyc ze bylaby szansa ze tych dwoje przezylo. Jakos zbyt lajtowo jak na to jakie poniesli obrazenia. No ale to tylko film. W sumie to ten chlopak budzil wspolczucie ale z drugiej strony to jego byla wina, po co zapraszal te dwie dziewczyny. On sobie wyzdrowieje i uwolnil sie od ojca i wuja psychola, a brunetka nie zyje, blondynka z trauma po gwalcie, a ojciec z matka tez z problemami psychicznymi bo zrobili masakre z tych bandytow.

ocenił(a) film na 8
sawlol

Co to jest " wo gule"