Ponieważ nic o Tobie nie wiemy,ani o Twoich preferencjach i dokonaniach, MOIM ZDANIEM powinieneś zacząć post od: MOIM ZDANIEM :)
Mam zamiar go obejrzeć bo miałam przyjemność go 5 min oglądać bo w tv akurat lecial i włączyli go w ramach oczekiwania na inny film. Ale to thriller a nie horror wiec, nie musi byc mocno straszny. I pytanie, czy był mocno straszny według Was? Bo dzis sie nie najlepiej czulam(związane z sercem) i nie wiem czy go oglądnąć dzis czy kiedy indziej
Nie tyle straszny,co dramatyczny i momentami bardzo brutalny,ale za to prawdziwy. Na pewno dla widzów o mocnych nerwach,więc jeśli nie czujesz się na siłach,to lepiej odpuść sobie.
Mam mocne nerwy ale mam dni, ze mam problemy z sercem i dzis byl taki dzien. Dopiero co sie lepiej poczułam. Zastanawiam sie czy w inny dzien go obejrzec czy dzis
Twoja decyzja. W filmie realistycznie pokazany jest gwałt i morderstwo,więc ostrzegam lojalnie.
Jeśli jesteś bardzo wrażliwa,to nie wiem,czy w ogóle powinnaś,ale (zapewne) jesteś dorosła-twoja decyzja. Ja lojalnie ostrzegałem.