Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63127
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

W jaki sposób ojciec dziewczyny sparaliżował tego faceta który przeżył ? Bo na końcu powiedział do niego że nie miał liny żeby go przywiązać tylko go sparaliżował od szyi w dół. Jak to zrobił ?

ocenił(a) film na 7
kauran

uszkodził mu rdzeń kręgowy ;] Z tego co pamiętam to był jakimś doktorkiem czy lekarzem, więc wiedział jak ma to zrobić profesjonalnie. Nie profesjonalnie też się da ;)

h8r0x

hahaha dobre "nieprofesjonalnie też się da" hahahhahaha

ocenił(a) film na 8
kauran

Było widać jak chyba skalpelem ciachał go w odpowiednich miejscach;P

mareq7

Się namęczył, do takiego czegoś wystarczy dłuto i młotek :D

ocenił(a) film na 8
Jordan66

skąd wiesz?

kaaamilaaa

Bo wiem, widziałem w innym filmie :D

ocenił(a) film na 8
Jordan66

hahaha już myślałam że może z własnego doświadczenia :D

kaaamilaaa

Chyba bym o tym na forum nie pisał ;)

ocenił(a) film na 8
Jordan66

no raczej :P

ocenił(a) film na 7
kauran

tak, jak mówi mareq - na końcu widzimy ujęcie wody przeplatane scenami, gdzie skalpel przecina skórę. widocznie doc coś zamajstrował przy Krugu ;) swoją drogą odnośnie tej sytuacji - nie zgadzam się na umieszczenie faktu, że ojciec bohaterki uruchomił mikrofalówkę bez zamykania drzwiczek w kategorii "błędy w filmie". przy niej również mógł grzebać. zresztą na samym początku filmu przy niej majstruje, bo jest zepsuta.

ocenił(a) film na 9
abdon

Przy pomocy uszkodzenia rdzenia kręgowego poniżej szyi człowiek jest sparaliżowany, ale świadomy. Gdyby uszkodził rdzeń wyżej, nastąpiłaby szybka śmierć, a przeciez nie o to chodziło. :]
Film wart obejrzenia, pozostawia ślad w pamięci.

ocenił(a) film na 9
kauran

Przy pomocy uszkodzenia rdzenia kręgowego poniżej szyi człowiek jest sparaliżowany, ale świadomy. Gdyby uszkodził rdzeń wyżej, nastąpiłaby szybka śmierć, a przeciez nie o to chodziło. :]
Film wart obejrzenia, pozostawia ślad w pamięci.

kauran

Nie dość że pokazali jak przecina mu ciało żyletką, prawdopodobnie rdzeń kręgowy nacina żeby sparaliżować to jeszcze przed ta scena jest kadr na kwiaty które rosną przed domem, a kwiaty te to tojad silna trucizna.

Mikrofala dzialala otwarta, bo byla zepsuta, o czym byla mowa w filmie Tony obwinial o to brata Emmy.