Ostatni dom po lewej

The Last House on the Left
2009
6,5 63 tys. ocen
6,5 10 1 63129
4,9 11 krytyków
Ostatni dom po lewej
powrót do forum filmu Ostatni dom po lewej

czy ta akcja na koniec filmu z mikrofalówką jest w ogóle możliwa? dla mnie to już było lekkie przegięcie.

pons

lekkie przegięcie? dla mnie cały film był obrzydliwy. Szczególnie gwałt ;/

.Invicta.

Gwałty zazwyczaj są obrzydliwe i nie należą do najprzyjemniejszych, dlatego uważam, że film dobrze to oddał.

pons

Możliwa w jakim sensie? Wybuch? Nie jestem pewien, czy głowa by wybuchła, ale z pewnością dłuższe traktowanie mikrofalami doprowadziłoby do śmierci delikwenta. Możesz włożyć całego arbuza do mic. i zaeksperymentować. Tylko nie wkładaj żywych istot, ostatnio bodajże w UK jakiś małolat włożył chomika do mic. teraz ma problemy z policją.

onet318

Wystarczy włożyć jabłko do mikrofalówki włączyć i ono wybuchnie, bo zawiera wode... Więc możliwe, że z głową byłoby podobnie, ale wątpie. ;p

ocenił(a) film na 6
Johnny_D

no dobra, jabłko czy arbuz może i wybuchną - nie wiem nie sprawdzałam xD ale głowa? owoce nie mają twardej skóry, w przeciwieństwie do kości czaszki. a ta dosłownie eksplodowała !!! totalne przegięcie. oczywiście moim zdaniem :)

pons

nie znam mikrofalówki, która działałaby z otwartymi drzwiczkami :P

czarna_1993

Wystarczy wsadzić śrubokręt w to miejsce gdzie wchodzi zatrzask i może sobie nawet jak to mówił Siara cycki usmażyć :D