To prawda. Kiedy rozpoczyna się akcja, film jest naprawdę ostry i brutalny. Działa na psychikę. Oprócz tego jest rozlew krwi i kilka naprawdę mocnych scen. Jeśli nie przepadasz za rego rodzaju produkcjami - odradzam.
sceny w lesie , szczegolnie scena gwaltu lub koncowka sa dosc mocne dla wrazliwych , jesli o mnie chodzi nie zrobily na mnie wiekszego wrazenia
Hmmm.... On jest kolesiem i go to nie ruszyło, a ja jestem dziewczyną (po za tym przed pełnoletniością) i też mnie to nie ruszyło ;)
Kiedy zaczęłam oglądać ten film nie spodziewałam się, że będzie on tak.. dobry. Nie należę do osób, które lubią patrzeć na tak brutalne sceny, choć zdaje sobie sprawę że ten film nie pobił w tej kwestii rekordu, bo zdarzyło mi się oglądać gorsze "sieczki", jednak moim zdaniem najgorszą pod względem okrucieństwa sceną jest ta w lesie.. Sama się krzywiłam parząc na to.. Ogromnie to wpływa na psychikę, przynajmniej w moim przypadku, gdy oglądam scenę gwałtu, zwłaszcza w takim wydaniu jak w tym filmie.. Jak dla mnie NAPRAWDĘ poruszające. Muszę się zgodzić z wypowiedzią Vickygirl_666 - oglądałam to z chłopakiem i podczas gdy mnie spinały się wszystkie mięśnie i miałam zapewne dziwny wyraz twarzy, pytając go czy na nim robi to podobne wrażenie odpowiedział.. nie ;-P Dochodzę do wniosku, że panom przydałaby się podobna scena, tylko z udziałem facetów w roli ofiar :-P ciekawa jestem, czy wtedy byliby tacy niewzruszeni ;-p
bardzo brutalne sceny to ma Srpski Film , Hanibal Holocaust czy chocby ktoras z czesci Guinea Pig . a tu mamy ot taki nijaki thriller z paroma troche mocniejszymi akcjami ktore i tak sa wg mnie slabe ,pozatym troche za duzo absurdow, ale nie chce spoilerowac pzdr
trochę brutalności jest ale na boga to nie Piła Film oglądał dzisiaj na Halloween i polecam