PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=841458}

Ostatnia nocka

The Last Shift
2020
5,1 695  ocen
5,1 10 1 695
6,0 3 krytyków
Ostatnia nocka
powrót do forum filmu Ostatnia nocka

Wystarczy z tytułu jedną literę usunąć i reszta tłumaczy całość tego arcydzieła.

wowsa

Film komedią nie jest, ale jak ktoś ocenia go na 1 to musi być niestabilny psychicznie, lub mieć jakieś większe dysfunkcje

barney_300

O to ciekawe, opowiedz mi internetowy psychologu co ze mną nie tak bo oceniłem ten gniot na 1 :D Albo jako wybitny krytyk gniotów oświeć mnie i opisz co w tym shit'cie jest wartego uwagi, czy jakiejś głębszej analizy :D Czekam niecierpliwie, i szczerze proszę rozwiń swoją wypowiedź maksymalnie rozwięźle - bym mógł się długo napawać twoją głupotą :D Hahhh co za łeb :D

wowsa

No tak gość który ocenia jakieś bijatyckie padliny na 7 będzie tutaj mi mówił co za łeb. Łeb to jest z ciebie bo amebo, na 1 to można ocenić tu polev, albo twoje zdanie które zresztą było usuwane za niezgodność z regulaminem, wiec leszczu turlaj dropsa i podniecaj sie pod po prostu walcz 33 i 1/3

barney_300

Haaah no nie postarałeś się, tak jak myślałem, internetowy psycholog z zerowym poziomem merytoryki, ale dobra tam, jaraj się dalej brązowymi gniotami dla nieudaczników i nie zawracaj innym gitary... :D

wowsa

Innym czy tylko tobie, lubisz rasizm? Jana się nie jaram ale jak ktoś ocenia serial na 1 to musi być kwalifikowanym debilem. A z ciekawości Wiedźmin gra 1 dlaczego. Nie ogarnąłem sterowania, czy nie poszło na commodore