Zakończenia 1 i 2 części OP były.. zabawne., choć powinny chyba przerażać W trójce spodziewałam się czegoś podobnego, naciąganego. Ale tak naprawdę jestem mile zaskoczona, ponieważ końcówka jest naprawdę dobra. W ogóle film różni się od poprzednich, bo tamte bardziej przypominały komedię niż horror.
Zgadzam się z Tobą Tagaa . Pierwsze 2 części były śmieszne i dość nudne . 3 jest moją ulubioną częścią , chociaż 4 nie była taka zła , jak o niej opowiadają ludzie . Zamierzam jechać do kina na 5 ;D .
Wow, masochistka :D
Dla mnie 4 była zmasakrowana :/ Totalnie beznadziejna. Lubię gdy po obejrzeniu film zostaje w mojej pamięci, tak mega pozytywnie. 4 część spłynęła po mnie wraz z wieczornym prysznicem. 5 nie obejrzę.
Ja też nienawidzę 4. Po naprawdę dobrej 3, tak zniszczyli kolejną część, ze aż szkoda słów. Kiedy skończyłam oglądać 4 pomyślałam sobie, że to chyba najgorszy film, jaki oglądałam ;D A co do 5 - obejrzę z ciekawości, ale nie w kinie, bo tak jak było w przypadku 4 - szkoda mi kasy, ponieważ obawiam się, że obejrzę totalny gniot ;>