Pierwsza część filmu o pająkach była emitowana już jakiś czas temu, więc dla przypomnienia: jest to sequel filmu o pajęczycy z projektu "Teściowa", która latając po promie kosmicznym pogryzła kosmonautów aż zamieniły się w spuchnięte zombie, po czym rozbiła prom na pustyni. Następnie siała terror w tajnej bazie wojskowej, by ostatecznie urosnąć od niebotycznych rozmiarów i wyjść zaszaleć na miasto. Druga część o pajęczakach na okręcie (stąd telewizyjny tytuł "morski koszmar", nie liczcie na jakieś pająki z płetwami rekina xD) będzie emitowana w najbliższy wtorek, 17.09 o 21:35 w Tv6.
i żadnych dodatkowych zabezpieczen.... pająki idą na ucztę :):):) ech.... tylko czym oni się najedzą na tym statku?... juz prawie nikt nie został...
ooooooooooooooooo................. pajaki chciały sie przytulic do kapitana :)))))))))))))))))
ta babeczka mi sie podoba jak żadna inna, jest jak wojownicz księżniczka xena :))))))))))))))))))))
ile mu zostało?
nie powiem :))))))))))))))))) no jak dziecko, jak dziecko :))))))))))
a w tle zatrąbił słoń, słyszeliście??? :))))))))))))))))))))))))
padne zaraz tu ze śmiechu :)
każdy miał swoje antidotum?!!!!!!!!!!!!!!!! nie próżnował doktorek na tym statku :)
ta babeczka rozwalal moje tatuaże!!!!! gdyby nie ona i jej teksty i to co tu wyprawia, rzuciła bym ten film w piz.du!
o matko...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za pajęczyca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oż w mordę jeża.... jaki finał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Jakie epickie zakończenie!!!!!!!!!!!!!!
I miłośc zwyciężyła :))))))))))))))) albo przyjaźń... ale nie wiadomo co! może surowica???
O rany!
Powiedziałem: "Już myślałem że się wynurza pająk"
A tu się wynurzył xD
Rety ratownicy mają granaty??
Ech.... muszę coś porymowac :) cięzko będzie bo dziś na trzeźwo! :PPPPPP
Znajomym sie podobał film? :)
Taaak, kolega lubi pająki więc zawsze go masakrują takie dzieła xD
Nie wiem co dać.. Chyba dam 3 bo za dobre na 2.
hmmmmmm..... ja dałam 2 ale się zastanowię.... jedynka mimo, że oglądana w połowie w samotności a w drugiej z madzią była moim zdaniem lepsza niż ta część... hm..................... albo zmienię na 3................ hmmm.............. w sumie za rolę xeny!!!
lubie pająki. mam nadzieje, ze puszcza kiedys jedynke, współnie bedzie sie ją o wiele lepiej oglądało niż to! :)
spokojnej nocy :)
Okropne aktorstwo + okropne pająki + okropne dialogi + fajne makiety pajęczaków i prawdziwy śmigłowiec (sic!) = 2/10
Zachęcona tak,,porywającym'' opisem zasiadłam zaopatrzona w paluszki,pepsi i Valerin Forte-tak na wszelki wypadek-i zaczęłam oglądać.Gdy pojawili się główni bohaterowie,tzn.pająki-o mało się nie udławiłam z wrażenia-co za stwory-a widok Molla nadziewanego na odnóża był powalający-biedna Stephanie powinna iść do psychiatry po tak traumatycznym rejsie...
Nastepnym razem polecamy sie do wspolnego seansu, nie ma jak pokomentowac w kupie i miec zbiorowa polewke :)