Co tu nie jest jasne? Ktoś czegoś nie wie, to pytać. Wyjaśnię wszystko "jak chłop krowie na rowie".
Nie każdy musi być w końcu tak bystry jak ja..
Wydaje mi się, że był to brat jej matki, który przy okazji był seryjnym mordercą i to właśnie on zabił jej siostrę i kuzynkę
UWAGA BĘDZIE SPOJLER !!!!!!!!!!!!!!!!
To był brat jej matki i seryjny morderca Judasz.
Czy tylko mnie zastanawia dlaczego Annie ma taki sam kolor oczu jak Judasz? Jedno oko zielone, a drugie niebieskie.
Po tym wszystkim gdy zabiła Judasza i siedziała w aucie przed odjazdem zaczęła płakać, bo wydaje mi się, że uświadomiła sobie, ze Judasz był nie tylko bratem jej matki ale i jej ojcem (stąd takie same oczy). Ot taka moja teoria.. ;P
oczywiście, że był ojcem tych dziewcząt, dlatego też na początku filmu w rozmowie przyznała, że jak były małe to ojciec zniknął.
no spoko, to że judasz był bratem jej matki jest oczywiste, nawet powiedziane wprost przez ofiarę (ducha), to, że jest prawdopodobne jej ojcem jakkolwiek to wygląda oraz brzmi też całkiem możliwe skoro zabijał kobiety był zdolny do gwałtu na siostrze, to by nawet pasowało do opisu wyrodnej matki która znęcała się na córce (Annie), w końcu miała takie same oczy.... ale końca za cholerę... nie zrozumiałem ;)
faktycznie jestes bystry! rzuciłeś temat i wszystko wyjasniłeś hehe ! bystry inaczej! pozdro chłopie
Jestem bystrzejszy niż Ci się wydaje. Rzuciłem temat, zrobiłem się sławny i jeszcze znajdują się ludzie, którzy za darmo mnie wyręczają. I kto tu jest bystry inaczej? Pozdrawiam b(ł)yszczaku ;)
sławny? to jest sława dla CIebie? musisz być bardzo sfrustrowany i niespełniony! przykro mi! tak czy siak pozdrawiam i mam nadzieje ze Ci sie jednak w zyciu ułoży!
Tak, sławny. Jestem niczym celebryta. Jak widać na Twoim przykładzie, moimi wpisami interesują się tak samo rozwinięci ludzie, co wysypką na tyłku Natalii Siwiec ;) Gdyby moja wielkość i oryginalność nie była olbrzymia, nie zauważyłbyś mojego geniuszu swoimi wpisami. Tak właśnie reaguje pospólstwo na wypowiedzi szlachty..
Również pozdrawiam i życzę Ci tego samego czego Ty życzysz mi ;)