PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38887}

Pamiętnik

The Notebook
2004
8,0 386 tys. ocen
8,0 10 1 385618
6,2 61 krytyków
Pamiętnik
powrót do forum filmu Pamiętnik

Prawdziwa milosc

ocenił(a) film na 10

Cudowny film o prawdziwej milosci! Swietni aktorzy:) Placze za kazdym razem kiedy go ogladam :(

ocenił(a) film na 7
wino1986

Bez przesady:) , w historii młodej pary jednak zabrakło tego czegoś-takie moje odczucie.

RAC_79

Ja też płaczę za każdym razem i mogłabym oglądać ten film codziennie. Mam z nim związane wspomnienia - bardzo dla mnie ważne więc lubię wracać do tego filmu. A do tego boska Rachel McAdams, którą uwielbiam i mogłabym na nią godzinami patrzeć. <3 Ale jak jeszcze byłam młoda i bez przeżyć to pamiętam film mnie też średnio zachwycił. Jednak teraz jest to jeden z dwóch moich ulubionych filmów, które nie ważne kiedy lecą to nie mogę nie oglądać. A jak bohaterowie patrzą na siebie! Widać tą chemie. Wiadomo że Ryan i Rachel byli razem i tą miłość widać na ekranie. Jest szczera dlatego uwielbiam na nich patrzeć. Jak i na Angeline i Pitta w Mr i Mrs Smith. To widać między nimi ! Dlatego uwielbiam zakochane pary na ekranie bo prawdziwą miłość ciężko jest zagrać.

ocenił(a) film na 7
Malazaa

Tzn nie że mi się nie podoba,owszem film dobry,ale dla mnie trochę naciągany.Ostatnio zacząłem oglądać melodramaty,chciałem sprawdzić jak podpasuje mi ten gatunek filmowy.
Co do przeżyć miłosnych,osobiście nie szukam w tym gatunku,rożnych rodzaju odnośników co do moich zauroczeń lub miłości,czasami znajduję lekkie analogie,ale raczej nie chcę...co innego jeżeli chodzi o dramaty :)
Także dziękuje za zainteresowanie się tematem i obszerną odpowiedź:)
Życzę miłego i spokojnego wieczoru,za błędy przepraszam :)
Pozdrawiam :)