na miarę jego talentu. Mam wielką nadzieję, że film okaże się nie odstawać poziomem od "Zimnej wojny", klimat zapowiada się już bardzo dobrze.
A dodatkowo Wilczak to aktor, za którym większość widzów zdążyła się stęsknić. Także propsuję...
Przecież jego Tomek był w pewnym stopniu majstersztykiem, więc nie przesadzajmy ;) Chociaż ja sama jestem bardziej fanką Jurija ;)
Zimnej Wojny... xD
a odpowiednikiem Zuli będzie rola, którą gra Warnke :D
Weźcie ludzie kochani gówna do perfumerii nie porównujecie... a te fascynacje Wilczakiem XD
Gość co zagrał w Kasi i Tomku, a potem odbiła mu szajba, że jest nie wiadomo kim, bo epizod mu się trafił u Smarzowskiego. Później jakiś jeden przy głupi serial jak "usta usta" i w sumie cała to jest jego kariera w kinematografii. Taki to jest wielki aktor. Jaj sobie nie róbcie :D
Jakie "nareszcie" jak on grywał w tej dekadzie kilka razy... jego fani ine są zadowoleni z "ostrej randki" w 3d?
On się nadaje do nieznaczących ról epizodycznych. Wtedy jest dobry. Na pierwszy plan brakuje mu kilku cech... poza tym to nie fajny człowiek, który ma się za nie wiadomo kogo. a jest nikim.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDX DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na miarę czego przepraszam?
Aktorem to on jest mocno przeciętnym...
Stawiajac go np. obok Gajosa albo Frycza jest nikim.