6,2 16 tys. ocen
6,2 10 1 16111
6,1 43 krytyków
Pan T.
powrót do forum filmu Pan T.

na miarę jego talentu. Mam wielką nadzieję, że film okaże się nie odstawać poziomem od "Zimnej wojny", klimat zapowiada się już bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 8
gwidon_shepard

A dodatkowo Wilczak to aktor, za którym większość widzów zdążyła się stęsknić. Także propsuję...

ocenił(a) film na 6
gwidon_shepard

Niestety kojarzy mi się tylko z głupkowatymi serialami w których grał.

ocenił(a) film na 8
p98

Przecież jego Tomek był w pewnym stopniu majstersztykiem, więc nie przesadzajmy ;) Chociaż ja sama jestem bardziej fanką Jurija ;)

ocenił(a) film na 6
Laksandra

Niestety, w mojej głowie inaczej się zakodował.

p98

Dla mnie od zawsze Jurij

gwidon_shepard

Ja coś czuję, że to może być jego życiowa rola ;)

gwidon_shepard

Fakt długo trzeba było czekać na główną rolę, ale coś czuję że będzie warto.

ocenił(a) film na 5
gwidon_shepard

Zimnej Wojny... xD
a odpowiednikiem Zuli będzie rola, którą gra Warnke :D

Weźcie ludzie kochani gówna do perfumerii nie porównujecie... a te fascynacje Wilczakiem XD
Gość co zagrał w Kasi i Tomku, a potem odbiła mu szajba, że jest nie wiadomo kim, bo epizod mu się trafił u Smarzowskiego. Później jakiś jeden przy głupi serial jak "usta usta" i w sumie cała to jest jego kariera w kinematografii. Taki to jest wielki aktor. Jaj sobie nie róbcie :D

Jakie "nareszcie" jak on grywał w tej dekadzie kilka razy... jego fani ine są zadowoleni z "ostrej randki" w 3d?
On się nadaje do nieznaczących ról epizodycznych. Wtedy jest dobry. Na pierwszy plan brakuje mu kilku cech... poza tym to nie fajny człowiek, który ma się za nie wiadomo kogo. a jest nikim.

___ice___

W punkt.

użytkownik usunięty
___ice___

Nic dodać, nic ująć :)

gwidon_shepard

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDX DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gwidon_shepard

Na miarę czego przepraszam?
Aktorem to on jest mocno przeciętnym...
Stawiajac go np. obok Gajosa albo Frycza jest nikim.

ocenił(a) film na 3
gwidon_shepard

No właśnie na miarę jego talentu.. Słaby film - słaby aktor

ocenił(a) film na 3
sebo2203

Dokładnie. Jego gra w tym filmie nie istniała.