o zły białych. No i oczywiście on czarny ona biała. Kolejne syf gówienko!!
jajebie tojestnaprawde rozczulajace ze osoby czerpiace wiedze z jakiejs swojej mega ograniczonej banki internetowej pełnej fejknewsow, półprawd i zwyczajnych kłamstw, ufajace na ślepo tym wszystkim pseudopolitykom, każą mi przejrzec na oczy xddddddddddddddddddddddddddd
W bańce to ty jesteś i to przyciasnej jak widać. Zaprzeczanie oczywistym faktom raczej dobrze dla ciebie nie wróży
I co w tym dziwnego? Ja sama jestem Polką i robię to tylko z Murzynami i Turkami. Polakami - przeważnie niedomytymi i nieogolonymi pod pachami się brzydzę.
Ty patrz ja też się brzydzę tanimi prostytutkami co robią to tylko z murzynami i turasami.
Vasco, to jest komedia, jakie tu ma znaczenie czy biały, czarny, kolorowy, lgbt czy cokolwiek, to filmik na jakiś wieczorek do bro, czy upalenia itp obecnie to wszyscy biorą wszystko na poważnie, dla mnie jest ok, pokaż mi obecnie jakąś komedię która powaliłaby Cię z kanapy od śmiechu, nasza praktycznie żadna, francuskie średnie, amerykańskie no może obecnie ta z Rebel Wilson ale to też akcyjniak a reszta leży, aż dziwne ze holendrzy to nakręcili