Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 34997
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

10/10

użytkownik usunięty

film naprawde dobry dla tych co umieja odczytac to co chce przekazac rezyser, a nie tępo ogladac sceny, film przedstawia ciekawa sytuacje zachowan czlowieka i jest to swietnie pokazane co do normalnego zycia... naprawde polecam

mysliciel sie znalazl.. ten film to jedno wielkie scierwo 1/10

nie_masz_starej

Po Twoim nicku można wywnioskować, że faktycznie to film nie dla Ciebie... Jak dla mnie 8/10, czyli bardzo dobry. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5

ok, ale możesz, rogi, podpowiedzieć, co chciał przekazać reżyser? film taki sobie, spodziewałem sie więcej po zabawnym wstępie i po tym, gdy sie okazało, że jeden z bohaterów ma nazwisko Gallo :) , tymczasem dostałem dość płytki film , w którym sceny seksu przeplatają się ze scenami "gry w zabijanie". Zdaje się, że to film o zepsuciu, które trawi społeczeństwo, ale są lepsze. Polecam AMERICAN PSYCHO. pzdr.

użytkownik usunięty
arHitekt

kazdy ma swoja interpretacje...a mo ja jest taka - mi sie spodobalo zachowanie jak Twoj znajomy moze Cie znac (od zlej strony) i zna Cie lepiej niz jego dziewczyna. Tutaj Ted ma dupeczke wszystko fajnie, ale co to za zwiazek jak ona go nie zna od tej zlej strony... swietnie to jest ukazane ze Ted ma jakby 2 osobowosci dla dziewczyny i dla znajomych dlatego jest falszywy dla kogos... kogos oszukuje... i w tym wypadku jest to osoba ktora kocha... Sam klimat filmu jest ok itd fakt ze te sceny sa krwawe itd.. ale chodzi o sens zachowan, bardzo zwrocilem na to uwage i strasznie mi sie to podoba pozdrawiam.