Film miał potencjał i sam pomysł jest ciekawy ale film niestety pogrąża brak jakiejkolwiek logiki w postępowaniu bohaterów. Rozumiem, że chciano przedstawić ich głęboki profil psychologiczny ale zamiast tego są oni zupełnie nieprzekonujący a ogłądając film często nasuwa się pytanie "ale czeeemu...?"
Fakt jest jak piszesz, ogladajac ten film przypomnialo sie mi funny games, oczwiscie patologia nie dorasta nawet do piet temu filmowi, ale oba filmy pokazuja jaka przemoc ludzie lubią najbardziej i do czego sa zdolni, prawdopodobnie takie rzeczy które są tutaj przedstawione, czyli bawienie sie zwlokami, dzieja sie na calym swiecie.
ode mnie 6/10 za perwersje :)
Jak to brak logiki? Przecież każde zachowanie członka grupy było jasno określone przez panujące zasady, łatwe do przewidzenia i jasno wynikające z tego na co pozwolił sobie poprzednik. Wszystko nakreśliło klarowną i spójną całość. Ja tak odebrałam ten film. Nie był rewelacyjny, bo widziałam lepsze filmy, ale na pewno był logiczny.
No z tym brakiem logiki też nie do końca się zgadzam, ale mimo wszystko dałem 6/10. Serialowe aktorzyny mówią same za siebie. Aczkolwiek fajne zakończenie.
Film dziwny, ledwo doczekałam końca (który był chyba najlepszym co ten film miał do zaprezentowania), ogólnie nuda, bezsens, naprzemienne sceny seksu i "wypatroszania" ludzkich zwłok po parunastu minutach mogą kompletnie znudzić. Nie polecam.
5/10 za zakończenie.
W szoku jestem jak facte potrafi być podły!! Wstrętny gnojek!! Oglądałam go razem w moim chłopakiem i miałam ochotę udusić tego kolesia wrrr!!
Mnie żadna scena nie przeraziła, mojego chłopaka prawie każda z otwieraniem ludzi i pokazywaniem wnętrzności.
A jak zobaczyłam jak ten Tod Teed czy jak mu tam w tym domku tego niby ojca tej rudej szmaty zabili jak się na nią rzucił i dawaj na podłodze!! Ohyda!!
Daje tylko 3/10 co do logiki była ale nikła. Podobały mi się tylko sposoby "cichego" zabijania.
Troche przerysowane było w tym filmie kiedy całe podziemia wyleciały w powietrze a Jack przeżył taaaa jasne ;/
No cóż widziało się lepsze i tak wole horrory ;)