Patologia od stycznia czekala na moim HD na swoja kolej.Sam tytul jest malo
zachecajacy,bo Grecy na interniste mowia pathologos.Ale musze sie przyznac,ze mnie
zaskoczylo to arcydzielo o grupce absolwentow medycyny.Nabardziej z nich pokrecony Jake
Gallo zorganizowal grupe najlepszych mlodych patologow zajmujacych sie wykrywaniem
powodow zgonow i intencjami oraz sposobami morderstwa.Ted Gray zorientowal sie,ze
czasami oni sami wykonywali wyroki na wyrzutkach spoleczenstwa swymi znanymi i
niedowykrycia sposobami.Z czasem i on zostaje wciagniety do tej gry.Najbardziej
zaskakujace jest zakonczenie tej chorej gry.Interesujacy scenariusz,wspaniala gra mlodych
aktorow i rewelacyjne zdjecia nadaja temu dzielu klimatu.To prawdziwy thriller a nie jakas
kiczowata Pila.Polecam.10/10.
Mietek Jakobs
."..arcydzieło...wspaniała gra...rewelacyjne zdjęcia...dzieło...klimat...prawdziwy thriller...nie jakaś kiczowata...." Na szczęście już niedługo koniec wakacji. Mieushek i zajmiesz się tym czym powinieneś. Historia, matematyka, geografia.
Przeczytałam sobie właśnie Twój komentarz.... samo ciśnie mi się na usta...
Are you kidding me ?! .
Zaciekawiłeś mnie. Jakie filmy oprócz tego, uważasz jeszcze za swoje ideały ? ; )
Pasjonuja mnie psychologiczne,fantasy,spoleczno-obyczajowe a nie cierpie horrorow.Ostatnio ogladalem Indygo,Czlowiek,ktory wiedzial wszystko,After Sex,Hannibal Rising,Is Anybody There?,Immortel,London,Mindhunters,Moskitiera,O polnocy w Paryzu,Wszystko gra,The Beaver,Para na zycie,Safona,Sekret jej oczu,Sensei,Slodko gorzkie zycie,Swiadek bez pamieci,To przez mame,W kosmosie nie ma uczuc,Bad Family i Just Another Love Story.W swej norce mam ich mnostwo tylko nie mam czasu na ogladanie...
Gdybys chciala za darmo to napisz.
Chomik Mietushek