Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 34992
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

Chora gra.

ocenił(a) film na 10

Patologia od stycznia czekala na moim HD na swoja kolej.Sam tytul jest malo
zachecajacy,bo Grecy na interniste mowia pathologos.Ale musze sie przyznac,ze mnie
zaskoczylo to arcydzielo o grupce absolwentow medycyny.Nabardziej z nich pokrecony Jake
Gallo zorganizowal grupe najlepszych mlodych patologow zajmujacych sie wykrywaniem
powodow zgonow i intencjami oraz sposobami morderstwa.Ted Gray zorientowal sie,ze
czasami oni sami wykonywali wyroki na wyrzutkach spoleczenstwa swymi znanymi i
niedowykrycia sposobami.Z czasem i on zostaje wciagniety do tej gry.Najbardziej
zaskakujace jest zakonczenie tej chorej gry.Interesujacy scenariusz,wspaniala gra mlodych
aktorow i rewelacyjne zdjecia nadaja temu dzielu klimatu.To prawdziwy thriller a nie jakas
kiczowata Pila.Polecam.10/10.
Mietek Jakobs

ocenił(a) film na 1
Mieushek

."..arcydzieło...wspaniała gra...rewelacyjne zdjęcia...dzieło...klimat...prawdziwy thriller...nie jakaś kiczowata...." Na szczęście już niedługo koniec wakacji. Mieushek i zajmiesz się tym czym powinieneś. Historia, matematyka, geografia.

ocenił(a) film na 10
mumia

Ja juz od paru lat mam wakacje,jestem na emeryturze. :-)

ocenił(a) film na 5
Mieushek

Przeczytałam sobie właśnie Twój komentarz.... samo ciśnie mi się na usta...

Are you kidding me ?! .

ocenił(a) film na 10
Niekompatybilna90

It's no kidding...

ocenił(a) film na 5
Mieushek

Zaciekawiłeś mnie. Jakie filmy oprócz tego, uważasz jeszcze za swoje ideały ? ; )

ocenił(a) film na 10
Niekompatybilna90

Pasjonuja mnie psychologiczne,fantasy,spoleczno-obyczajowe a nie cierpie horrorow.Ostatnio ogladalem Indygo,Czlowiek,ktory wiedzial wszystko,After Sex,Hannibal Rising,Is Anybody There?,Immortel,London,Mindhunters,Moskitiera,O polnocy w Paryzu,Wszystko gra,The Beaver,Para na zycie,Safona,Sekret jej oczu,Sensei,Slodko gorzkie zycie,Swiadek bez pamieci,To przez mame,W kosmosie nie ma uczuc,Bad Family i Just Another Love Story.W swej norce mam ich mnostwo tylko nie mam czasu na ogladanie...
Gdybys chciala za darmo to napisz.
Chomik Mietushek

ocenił(a) film na 5
Mieushek

To widzę, że mamy podobne gusta, też lubię filmy typu, jakiego wymieniłeś. ; ) Chociaż Thrillery uwielbiam.. No i oczywiście Dramaty ; )