Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 34992
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

Pod koniec filmu pojawia się druga postać Teda, która uwalnia go skrępowanego sznurem.
Dla mnie zakończenie trochę nielogiczne. Może mi ktoś wyjaśnić? Ogólnie chory film o doktorze -psychopatycznym mordercy. Osobom wrażliwym na ludzkie cierpienie i chorym na serce zdecydowanie nie polecam tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Tomik_4

To nie jest Ted tylko Ben Stravinsky, też tak pomyślałem na początku:)

ocenił(a) film na 7
Tomik_4

Może i był psychopatą, w zasadzie wszyscy byli, jednak oni przecież nie zabijali dla samego zabijania.

jakas_opetana

co ty pieprzysz czy ty czytasz co napiszesz ?? jeżeli ktoś morduje dla ideii to juz nie jest psychopatą ??? ogarnij się

ocenił(a) film na 7
cedro11

Umiesz czytac ze zrozumieniem? Napisalam przeciez, ze to bezapelacyjnie BYLI psychopaci.

jakas_opetana

jednak oni przecież nie zabijali dla samego zabijania.......to twoje słowa to znaczy ze oni nie są psychopatami ??? zastanawiam się czy ty dobrze zrozumiałaś to co napisałem

ocenił(a) film na 7
cedro11

chyba to Ty nie zrozumiałeś. To byli psychopaci (chociaż Ted nim nie był), jednak ja się odnosiłam do 'Ogólnie chory film o doktorze -psychopatycznym mordercy.'. Psychopaci psychopatami, ale to nie było zabijanie dla samego zabijania, jeśli tego nie zauważyłeś.

ocenił(a) film na 4
jakas_opetana

ted był psychopatą, skoro tak szybko dał się w to wciągnąć. jeżeli uważasz ze nie było, w takim razie żadne z nich nie jest psychopatą, tylko tak ot zaczęli zabijać widziac żę robi to otoczenie.