Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 34997
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

doby film,fajny klimat,zakończenie też niezłe,jak dla mnie min 7

ocenił(a) film na 9
simon_s

Zgadzam się, bardzo dobry film, świetny klimacik, ode mnie 9/10.

ocenił(a) film na 7
simon_s

macie racje film byl na prawde w porzadku. na poczatku bo lekkim przejrzeniu bylem troche sceptycznie nastawiony lecz po pewnym czasie zmienilem styl ogladania i przyjelo sie calkiem niezle... podobal mi sie i jest godny polecenia!
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kamil_lopeczek

dla mnie niech tą będzie geniusz, po oglądnięciu setek tzw. "mocnych filmów" ten się wyróżnia. 10/10

ocenił(a) film na 8
simon_s

najlepsze w nim jest to, że jest wiarygodny. mocny triller, momentami zaskakujący. polecam, bo wyróżnia się na tle innych "mocnych filmów" i sprawia, że aż człowiek zaczyna się zastanawiać czy gdzieś ktos tak nie robi;) ode mnie 8/10

Froda007

super film spodobał mi się mocno 10/10

zakończenie rewelka

slam18

bardzo miłe zaskoczenie myślałem że słabiutki będzie a tu niespodzianka film bardzi dobry i typ zakończeń jakie lubie :P

slam18

mocny , a nawet bardzo , sceny sekcji ... < vomit>

końcówka .. ;D , klimat , napięcie , 10/10

ocenił(a) film na 8
simon_s

Zgadzam sie z wami wszystkimi ponieważ jest to dobry film, ale ocena 10/10 to lekka przesada jak niektórzy oceniają ten film.Podsumowójąc fabuła bardzo ciekawa, gra aktorska tez bardzo dobra , muzyki duzo nie było ale własnie o to chodzi , gdyz za duzo podkładu muzycznego psuje klimat a co do moich odczuć myśle ze jest on warty oceny 8/10 i mam nadzieje ze srednia ocen będzie włsnie w tych granicach...

ocenił(a) film na 8
rocky5

Również uważam że 10/10 to przesada. Film jest na pewno dobry, ale jak dla mnie czegoś mu brakowało. Naprawdę miałem trudność ze zdecydowaniem się czy dać mu 7 czy 8. Wybrałem jednak 8/10, po części dlatego że naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył bo spodziewałem się czegoś słabszego.

ocenił(a) film na 6
simon_s

Również uważam ten film za całkiem niezłe kino, pewnie dlatego że różnił się on od innych filmów jakie ostatnio widziałem. Jak dla mnie mogli oszczędzić widza i nie pokazywać aż tyle flaków :)
Ode mnie dostał
6/10

użytkownik usunięty
gibeek

Bardzo dobry, mroczny a do tego nieprzewidywalny. Do końca nie rozgryziesz jak to się skończy. Do tego naprawdę wciąga. Dla mnie - 8/10

moim zdaniem też bardzo dobry. Ode mnie 6/10

ocenił(a) film na 8
gibeek

Och tak czasami za dużo pokazywali tych organów wewnętrznych ;p
Film robi wrażenie 8/10

ocenił(a) film na 9
phi__

Fil bardzo dobry 9/10 na prawdę człowiek się zastanawia czy gdzieś tak nie robią a na pewno robią choć zabijanie łotrów dla eksperymentów ok ale oni potem zabijali zwykłych ludzi i wszystko dla zabawy Polecam scen sekcji i organów uważam że jednak za mało i głupio że tak od razu 4 zabił od gazu a nie np każdego osobno pokroił

ocenił(a) film na 7
rado111_2

o tak wyglądało że wypadek a jak by musiał pokroić każdego z osobna to by policja sie zainteresowała(zbieg okoliczności)
A mi przyszła taka myśl podczas oglądania to co oni robili to trochę przypominało aferę z pawulonem.

ocenił(a) film na 9
simon_s

widzę sporo pozytywnych opinii, co mnie bardzo cieszy:) jestem na świeżo po obejrzeniu... i naprawde jestem w szoku, bo nie spodziewalam się tak dobrego i dopracowanego filmu. nie moglam się zdecydować między oceną 8 a 9, ale dalam 9 zeby trochę podnieść średnią, bo wg mnie zasluguje na wiecej niz 7.21, jak jest w tym momencie