macie racje film byl na prawde w porzadku. na poczatku bo lekkim przejrzeniu bylem troche sceptycznie nastawiony lecz po pewnym czasie zmienilem styl ogladania i przyjelo sie calkiem niezle... podobal mi sie i jest godny polecenia!
pozdrawiam
dla mnie niech tą będzie geniusz, po oglądnięciu setek tzw. "mocnych filmów" ten się wyróżnia. 10/10
najlepsze w nim jest to, że jest wiarygodny. mocny triller, momentami zaskakujący. polecam, bo wyróżnia się na tle innych "mocnych filmów" i sprawia, że aż człowiek zaczyna się zastanawiać czy gdzieś ktos tak nie robi;) ode mnie 8/10
bardzo miłe zaskoczenie myślałem że słabiutki będzie a tu niespodzianka film bardzi dobry i typ zakończeń jakie lubie :P
Zgadzam sie z wami wszystkimi ponieważ jest to dobry film, ale ocena 10/10 to lekka przesada jak niektórzy oceniają ten film.Podsumowójąc fabuła bardzo ciekawa, gra aktorska tez bardzo dobra , muzyki duzo nie było ale własnie o to chodzi , gdyz za duzo podkładu muzycznego psuje klimat a co do moich odczuć myśle ze jest on warty oceny 8/10 i mam nadzieje ze srednia ocen będzie włsnie w tych granicach...
Również uważam że 10/10 to przesada. Film jest na pewno dobry, ale jak dla mnie czegoś mu brakowało. Naprawdę miałem trudność ze zdecydowaniem się czy dać mu 7 czy 8. Wybrałem jednak 8/10, po części dlatego że naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył bo spodziewałem się czegoś słabszego.
Również uważam ten film za całkiem niezłe kino, pewnie dlatego że różnił się on od innych filmów jakie ostatnio widziałem. Jak dla mnie mogli oszczędzić widza i nie pokazywać aż tyle flaków :)
Ode mnie dostał
6/10
Bardzo dobry, mroczny a do tego nieprzewidywalny. Do końca nie rozgryziesz jak to się skończy. Do tego naprawdę wciąga. Dla mnie - 8/10
Och tak czasami za dużo pokazywali tych organów wewnętrznych ;p
Film robi wrażenie 8/10
Fil bardzo dobry 9/10 na prawdę człowiek się zastanawia czy gdzieś tak nie robią a na pewno robią choć zabijanie łotrów dla eksperymentów ok ale oni potem zabijali zwykłych ludzi i wszystko dla zabawy Polecam scen sekcji i organów uważam że jednak za mało i głupio że tak od razu 4 zabił od gazu a nie np każdego osobno pokroił
o tak wyglądało że wypadek a jak by musiał pokroić każdego z osobna to by policja sie zainteresowała(zbieg okoliczności)
A mi przyszła taka myśl podczas oglądania to co oni robili to trochę przypominało aferę z pawulonem.
widzę sporo pozytywnych opinii, co mnie bardzo cieszy:) jestem na świeżo po obejrzeniu... i naprawde jestem w szoku, bo nie spodziewalam się tak dobrego i dopracowanego filmu. nie moglam się zdecydować między oceną 8 a 9, ale dalam 9 zeby trochę podnieść średnią, bo wg mnie zasluguje na wiecej niz 7.21, jak jest w tym momencie