Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 34997
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

Film poryty! Chory! nie wiem jakim cudem wytrwałem do końca, (tym bardziej że) wiedząc od
połowy filmu co będzie dalej! Gra aktorska poniżej przeciętnej! Aktorzy stali nad trupami i sucho
operowali jakimiś pojęciami. Zapewne miało być profesjonalnie a wyszło tandetnie. Poza tym ci
ludzie byli psychiczni, nienaturalnie zboczeni i sadystyczni. Do mnie to nie przemawia w ogóle.
Irytujący jest również fakt, iż Ted był takim samym zwyrodnialcem jak oni(hmmm wyjątkowo
szybko się nakręcił) więc czemu jego nie spotkała należyta kara. Też zabijał okrutnie i dla
przyjemności więc też powinien zginąć! Tak powinien! Trupy, niesmaczny sex i inne chore jazdy
zostawiły spory niesmak... A mogło być tak pięknie, bo pomysł sam w sobie ciekawy....

Edvard

A mnie intryguje, że kilka scenek seksu dało średnią 6,8. Rozumiem, że komuś się może także podobać coś innego, zawartego w tym filmie, ale ... to już jest przypuszczam spowodowane pewnymi zaburzeniami.

ocenił(a) film na 4
Edvard

własnie, zadziwiające jest to że w kilka dni Ted stał sie mordercą, tak ot. durny film. zupełnie nieprawdopodobny.