Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 34997
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

Obejrzałem ten film bo scenariusz do niego napisali twórcy "Cranka", który mi się bardzo podobał.

Nie będę się znęcał nad nieścisłościami i kompletnie beznadziejnym zakończeniem. Rzeczywiście było szokujące ale tylko dlatego, że było bez sensu. Mniej więcej od połowy film zaczął się toczyć po równi pochyłej, aż do kulminacyjnego momentu, który przekreśla całą intrygę.

Kolejny film ze zmarnowanym potencjałem.

Aczkolwiek ta ruda była całkiem do obejrzenia.

ocenił(a) film na 9
bliziu

eeee w porownaniu do adrenaliny to patologia jest arcydzielem...lubie stathama ale tamten film byl beznadziejny a w szczegolnosci koncowka...ten film natomiast trzymal mnie w napieciu za co bardzo pozytywne wrazenie odnioslem o nim...

użytkownik usunięty
Siomer

Bardzo dobry, mroczny a do tego nieprzewidywalny. Do końca nie rozgryziesz jak to się skończy. Do tego naprawdę wciąga. Dla mnie - 8/10

strasznie nudny ten film, ledwo wytrzymalem do konca, sceniariusz beznadziejny, jezeli mial nadrabiac braki brutalnymi scenami to tez sie to nie udalo

ocenił(a) film na 1

nieprzewidywlny...? dla ludzi majacych IQ nogi od stolu. Jak tylko poznalem postacie to juz znalem zakonczenie...

ocenił(a) film na 6
bliziu

Film jest nudny, za dużo tych 'przebłysków', oglądałem go na siłę, mogło być lepiej. 6/10