Pechowa siódemka

The Oakley Seven
2006
3,3 255  ocen
3,3 10 1 255
Pechowa siódemka
powrót do forum filmu Pechowa siódemka

Widziałem dużo filmów tego typu, ten należy do najgorszych. Możliwe, że jak ktoś lubi Sandrę Echeverria to na niego zerknie ;)

Kwestia gustu (zarówno jeśli chodzi o film jak i tę panią ;) )

Poza tym cieszyłbym się gdyby moja przygoda z tą jaskinią zakończyła się tak, jak w tym filmie i byłbym tym szczęśliwcem! Nie wiem czy to był okrzyk radości czy przerażenie, hehe.

Pozdrawiam.

Dizzy_Dogg

Film dla mnie jest porażką, poprzez marną grę aktorów, efekty specjalne przerabiane w paincie(chociażby też zabójczo realistyczny wąż),pomysł żywcem ściągnięty z 'Zejścia', sceny mrożące krew w żyłach(oko potworka w aparacie- aaaa!) a końcówka była najlepsza z całego filmu, chyba tylko nad nią ktoś pomyślał- z jednej strony niby wyszła z tej jaskini, z drugiej- znalazła się na środku pustkowia.
Swoją drogą zupełnie nie rozumiem dlaczego, kiedy znaleźli się przy tej szczelinie i co najmniej połowa dałaby się przecisnąć- dlaczego tego nie zrobili? Było tylko- ty idziesz! Nie, ty idziesz! Nosz przecież wszyscy mogliby na upartego tamtędy przejść. Nota bene, grubszy chłopak dał radę się przecisnąć, a tamto chuchro nie. Paranoja.