Piątek trzynastego

Friday the 13th
1980
6,4 29 tys. ocen
6,4 10 1 29230
5,7 22 krytyków
Piątek trzynastego
powrót do forum filmu Piątek trzynastego

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!

użytkownik usunięty

Kiedyś ściągnąłem sobie Piątek trzynastego z 1980 roku i brakowało kilku scen morderstw. Gdzie mogę ściągnąć za darmo wersję UNCUT (nieocenzurowaną)? Bardzo mi na tym zależy. Tylko nie podawajcie żadnych torrentów

użytkownik usunięty

bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź!

Za parę dni wychodzi na DVD dwupłytowe wydanie oryginalnego „Piątku 13.”, które nie powinno kosztować więcej niż czterdzieści złotych. Nie dość, że film nie pocięty, to jeszcze materiały z planu itd. Opłąca się za taką niską cenę.

użytkownik usunięty
Pottero

a będzie można ściągnąć z internetu???????

nie, nie będzie można.

ocenił(a) film na 10
Liam_2

rec15 - mam Cię podać do sądu młodzieńcze? Publiczne propagowanie przestępstwa, jakim jest ściągnie filmów ściśle podlega karze prawnej. Pańska sprawa zostanie zgłoszona tutaj: http://www.policja.pl/portal/pol/49/606/KONTAKT.html a następnie, jak mniemam, przesłana do działu Telekomunikacji Polskiej ABUSE. Zostanie Pan namierzony przez IP, w ciągu dwóch tygodni prawnicy TP skontaktują się w celu poinformowania o terminie rozprawy w toku karnym. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Jewelz

Nie! Nie podawaj mnie do sądu! Ja nie napisałem że chce ściągnąć film! Ja się tylko zapytałem czy można będzie!

ocenił(a) film na 10

Przykro mi, Pańska sprawa została już zgłoszona. Wszelkie wykroczenia tego rodzaju powinny być karane. Otrzymanie przez Pana wezwania na rozprawę to kwestia kilku lub kilkunastu dni. Żegnam.

użytkownik usunięty
Jewelz

Miło mi że mówisz na mnie Pan mimo że nie mam aż tyle lat ile uważasz proszę Pana.

ocenił(a) film na 10

<lol2> chlopie wez nie spinaj dupy!;-))). na zartach sie nei znasz ?XDDD dałes się wkrecic jak ja pare ladnych lat temu xDDD pozdro

użytkownik usunięty
Jewelz

To wcale śmieszne nie było!!!

ocenił(a) film na 10

dla Ciebie nie, ale ja po prostu lezalem. ;-)

Jewelz

hehe i chlopak biedny usunal konto :D xD

ocenił(a) film na 10
adamru

no przestraszyl sie chlopak. Pewnie juz siedzi w więzieniu i schyla sie po mydło xd

ocenił(a) film na 6
Jewelz

Boki zrywać ......................................................