Piątek trzynastego

Friday the 13th
1980
6,4 29 tys. ocen
6,4 10 1 29230
5,7 22 krytyków
Piątek trzynastego
powrót do forum filmu Piątek trzynastego

Mam nadzieję,że TVP 1 puści wszystkie części sagi o krwiożerczym zabójcy tak jak to było kilka miesięcy temu;)

Dawid20

możesz byś pewny że puści ale nie po kolei. pare tyg temy leciał juz jason x a we wakacje puścili "piątek 13-ego 2" tak samo robią ze serią "koszmar z ul wiązów" . mogli by puściścić calość tydzień po tygodniu. ah by sie oglądało. a tak zonk. nic kupy sie nie trzyma, co nie zmiena faktu że film napewno obejrzę bo jest tego wart. uuuuuuuu

Leon_B_Fink

A ja jestem jednak dobrej mysli ponieważ 6 listopada, w Niedziele o godzinie 01:45 będzie druga część więc...

Dawid20

szkoda ze o 3 rano nie puszczaja:( smieszni sa nie moga tego o polnocy puszczac tylk nad ranem

Donnie_Darko_2

Właśnie się zaczeło oglądam ze skupieniem!!

po_prostu_P_

A.i.P a Ty już oglądałeś wcześniej "piątek" czy to twoj pierwszy raz:D?? Jeśli nie to ci zazdroszcze bo też bym chciał oglądnąć sobie od nowa ten film(no przynajmniej pierwszą część;)

Donnie_Darko_2

Ja nie oglądałem tylko sobie nagrałem:D Nie chciało mi się czekać do 1 w nocy:/ P.s. Uważam TO za cud że "jedynka" pokaże(ale to jeszcze nie pewne)wszystkie części ponownie i to z tygodniowym odstępem czasowym!

Dawid20

Aha i Jasona X napewno nie puszczą bo był on w niedawno w TVN-ie a pozatym chyba jedynka nie wykupiła go.Czarno też widze emisje Jason idzie do piekła ponieważ kilka miesięcy temu dali 8 części i ani połowe więcej:D.Może to i dobrze bo 9 część były już lekko denna:(

Dawid20

oglądałem pierwszy raz i powiem szczerze że nie mogę doczekać się następnych części i może głupio pisać ale jeszcze żadnej niewidziałem pozdrowienia

po_prostu_P_

Dzisiaj(6.11.2005r.)o godzinie 01:45 w TVP 1 kolejna część super serii "Piątku" więc horroromaniacy zapraszam do telewizorów.Szkoda tylko,że tak późno,ale i tak oglądne.A jak nie to nagram sobie;)

Dawid20

Ojjj sory to juz będzie jutro o 01:45.Taki malutki error:D

Dawid20

Otóż TVP 1 tydzień temu puściło Piątek trzynastego. Dzisiaj leci Piątek trzynastego II. A za tydzień 13.11 o godz. 0.55 leci Piątek trzynastego III a wiec mam nadzieje że TVP 1 puści wszystkie części z tygodnia na tydzień. Pozdrawiam fanów Friday the 13 i zapraszam na mój blog.