najzwyczajniej w świecie przestałam mieć ochotę na dalsze prwadzenie dyskusji z Wami\Tobą :) bo stwierdziłam, że jesli ktoś jest ograniczony to żadne przekonywania z mojej strony nie zdziałają nic :)
Czegoż sie tu dowiedzieć można ciekawego;] Po co mi psychiatra skoro ty sama mi już powiedziałaś że mam rozdwojenie jaźni;]
Skoro jestem/jesteśmy ograniczeni to żadne twoje przekonywania nie zdziałają nic,bo zdania o filmie nie zmienie również... Chciałbym tylko abyś napisała mi co ci sie tak bardzo w tym filmie,albo całej serii tak podobało...Na to chyba moge/możemy liczyć...
Jeśli ktoś jest ograniczony, to myśli że ludzie mający inne zdanie od jej/jego są jedną i tą samą osobą... Dobra, nie chce mi się z wami pisać. Już dostrzegłem piękno "Piły", i idę dać psu kiełbasę nafaszerowaną potłuczonym szkłem i żyletkami. Dlatego, że nieostrożnie przebiegał przez jezdnię. Muszę to zrobić, żeby zrozumiał, jak piękne jest życie, i że źle czynił narażając je... W końcu tak robią wychowani, inteligentni i wrażliwi ludzie(niektórzy nazywają ich "miastowymi"...)nie, paulinka?
nie :)
ograniczeni są ludzie, którzy nie dopuszczają do siebie, że racje może mieć jeszcze ktoś oprócz ich samych...
pozdrawiam psa bo bardziej zasłużył na to od Ciebie..
a o moje myślenie się nie martw :) ja na Twoim miejscu zaczęłabym się troszczyć o swoje bo pozostawia wiele do życzenia..
Czegoż sie tu dowiedzieć można ciekawego;] Po co mi psychiatra skoro ty sama mi już powiedziałaś że mam rozdwojenie jaźni;]
Skoro jestem/jesteśmy ograniczeni to żadne twoje przekonywania nie zdziałają nic,bo zdania o filmie nie zmienie również... Chciałbym tylko abyś napisała mi co ci sie tak bardzo w tym filmie,albo całej serii tak podobało...Na to chyba moge/możemy liczyć...
nie rozumiem po co mam Ci pisać, że w filmie bardzo podobała mi się fabuła, że uważam, że gra aktorów też była bardzo przyzwoita, że film wg. mnie jest zaskakujący i trzymający w napięciu do ostatnich minut? po co mam to pisać skoro i tak to skrytykujesz? :|
"uważam, że gra aktorów też była bardzo przyzwoita"-dobrze że napisałaś słowo uważam na początku... To nie jest akurat kwestia gustu...I tu akurat nie wmówisz mi że ty masz racje,bo poprostu jej nie masz...I nie chodzi tu o to czy cie przekonam czy nie, bo poprostu mówiąc że aktorzy grali w pile przyzwoicie albo dobrze jest poprostu pomyłką...
"Chciałbym tylko abyś napisała mi co ci sie tak bardzo w tym filmie,albo całej serii tak podobało..."
zrobiłam to i łaskawie nie komentuj mnie już bo mnie wybitnie irytujesz człowieku..
Co moze sie podobać w Pile (w całej serii):
1. Elementy zaskoczeń, zwroty akcji itp itd. to co najbardziej istotne trudno jest przewidziec
2. Fabuła oryginalna, ciezko znalesc cos podobnego jesli w ogole cos podobnego nakrecili
3. Hmm ciekawego niektore dialogi, chociaz jest to pseudofilozofia to jak na thriller i słowa psychopaty bardzo adekwatne
4. Biorąc pod uwagę niski budżet to aktorzy nie są tak calkiem z ulicy wzieci... Danny Glover (Zabójcza broń), Cary Elwes (Robin Hood i faceci w rajtuzach), Michael Emerson (Zagubieni), Donnie Wahlberg (Szósty zmysł) i Angus Macfadyen (Equilibrium)
5. Niedomówienia które przykuwaja tylko bardziej do ekranu
6. Scenariusz ma wiele furtek ktore pozwalaja kontynuowac fabułe, jest ich na tyle duzo ze co bys nie wymyslil i tak nie trafisz w to co przewidza autorzy scenariusza (w sumie mozna to podczepic do nieprzewidywalnosci fabuły)
Dziekuje...
PS. Skonczylibyscie po sobie jezdzic, b oto juz nie temat o Pile a raczej "Kto komu dokopie bardziej" :/
paulinka, gdy pozdrowiłem psa od ciebie, ten lekko się uśmiechnął. Potem powiedział, że chce cię poznać, bo lubi stworzenia na tym samym poziomie intelektualnym i o tych samych zwyczajach, manierach. Potem zrobił kupę na dywan. A kiełbasy nie zjadł-uznał, że takie idiotyzmy to w piątej części "Piły" będą...
A co do tego, że nie dopuszczam faktu, że możesz mieć rację-dopuszczam taką możliwość, ale to tylko możliwość. Nie masz racji. "Piła" to seria filmów stworzona przez idiotów, i dla idiotów.
A do przedmówcy: Nie ja to zacząłem. Na początku napisałem kulturalnie swoje zdanie, a fani tego...gniota...z paulinką na czele mnie objechali. A że chłopak porywczy jestem, nie dałem za wygraną...
hm.. to nie wiem czy zbytnio masz się czym chwalić.. bo wychodzi na to, że Twoj pies jest na wyższym poziomie intelektualnym niż Ty :]
paulinka, pozwól, że pozostawię twoje nędzne próby obrażenia mnie bez komentarza. Z litości... Ej, a ty co se już obcięłaś, pod wpływem "Piły"?
tia... w końcu najpierw sie myśli, a później mówi.. więc nie zdziwię się jeśli nie powiesz zbyt wiele :)
"Ej, a ty co se już obcięłaś, pod wpływem "Piły"?"
nie obcięłam sobie nic i nie mam zamiaru..
Ty pewnie tez nie, ale zapewne dlatego, że niewiele masz do obcinania..
Wymiencie sie nr gg zrobcie konferencje i tam po sobie jezdzcie a nie zasmiecacie forum nic nie wnoszacymi do tematu postami :/
Dziecino... Pogrążasz sie tymi komentarzami... Właśnie takie wypowiedzi fanów poszczególnych filmów zle o nich świadczą... Wejdz na forum jakiegos filmu z top 10... Tam tylko przeciwnicy filmów nie mający zielonego pojecia piszą podobnie do ciebie, bo również gówno sie znają... To chyba nie jest przypadek...
Dobra to jak już robić śmietnik to robić tutaj... Powiedz mi w takim razie, co ci sie aż tak podobało w PILE 3,żeby ją również uznawać za arcydzieło jak całą serie...
Nie wiem czy to pytanie do mnie czy nie ale z checia na nie odpowiem w trojce podobały mi sie elementy zaskoczenia (a było ich wiecej niz w jedynce czy dwojce), ciekawie rozwinieta dalej fabuła, zakonczenie chociaz to pod zaskoczenia juz pojdzie, no i jak na filmy ktore sie ukazaly ostatnio to jeden z lepszych po mimo scen gore ktore były niepotrzebne...
wiesz, paulinka, mogę nie mieć zbyt dużo do obcięcia, ale przynajmniej mam sprawny mózg, i potrafię go wykorzystać. Tego możesz mi najwyżej zazdrościć, bo(z twoich żenujących komentarzy tak wynika)twój mózg-o ile go posiadasz...-jest wielkości orzecha włoskiego, i płaski jak kulka od łożyska. Nie masz więc nawet co wykorzystywać... Cóż, może go sobie wydłubałaś pod wpływem "Piły"? Może nigdy nie istniał? Może jak rodzice cię znaleźli w lesie to najpierw kopnęli, żeby sprawdzić co to, i mózg wypłynął przez ucho? Nie wiem. Wiem, że jesteś po prostu głupia.
PS. Co to za brzydka morda, ustawiona jako twoje zdjęcie?
NIE SKOMENTUJĘ..
Twoje komentarze świadczą tylko o Twoich rodzicach i otym, że wychowali Cię na chama.. od moich rodziców wara..
MAKRON ma rację... ja już nie mam zamiaru zaśmiecać forum Piły niepotrzebnymi postami...
Nareszcie se dałaś spokój, dziewczynko... Jak mnie rodzice wychowali to moja, i ich sprawa. Nie wiem czemu już nie chcesz dyskutować o "Pile". Brakło ci argumentów? Wstydzisz się?
argumentów w obronie Piły nie zabraknie mi nigdy.. a wstydzić się nie mam czego..
"Jak mnie rodzice wychowali to moja, i ich sprawa"
no niekoniecznie skoro przez ich błędy wychowawcze osoba postronna mająca kontakt z Tobą musi znosić Twoją niezbyt skomplikowaną osobowość i prostactwo
MOJE prostactwo? Ty chyba żartujesz. Nie zapomnij, że to nie ja zapoczątkowałem tą nieciekawą dyskusję(kiedy napisałem kulturalnie swoje zdanie, ty i twoi...przyjaciele...z kręgu fanów "Piły" mnie objechaliście)Jeżeli chcesz więc prostaka, to popatrz w lustro(albo na tą brzydką...twarz...koło twojej nieciekawej ksywki, do tej pory nie wiem, czy to twoja) Argumentów już ci brakło, a wstydzić się powinnaś, bo masz czego. Co do niezbyt skomplikowanej osobowości-moja jest w sam raz. Twoja jest trochę zbyt skomplikowana(jak na twoje możliwości...umysłowe..) i już sama nie wiesz, co z nią zrobić(najwyraźniej...) Nie mów mi więc, że to ja mam problem. Kiedy jest się głupim, doszukuje się głupoty u innych(ty jesteś najlepszym przykładem)
zajebisty psycholog z Ciebie :D nie mam amiaru już setny chyba raz sie tłumaczyć bo nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem i niewiele sobie mam zamiar zrobic z Twoich słów :)
a Paulinka to nie jest żadna ksywka tylko imię mózgu, ja pokazuję swoją twarz bo nie mam się czego wstydzć, Ty widocznie masz...
TO jest twoja twarz? Jakbym ja miał taką mordę, to bym na niej siedział...
Autorytetem nie muszę być, co do psychologii-tobie nawet najlepszy psycholog nie pomoże. Ty potrzebujesz co najwyżej psychiatry. Nie musisz nic robić z moich słów bo robi to się na drutach. Wystarczy, że się do nich zastosujesz. Wiem, że tego nie zrobisz, i dalej będziesz bronić "Piły". Jeżeli lubisz, jak się z ciebie śmieją, to proszę bardzo...
Wiem, że Paulina to imię. Tyle, że ty masz wpisane "ja paulinka" a to nie jest imię. To jest nick.
Twarzy nie pokazuje, bo nie odczuwam potrzeby pokazywania się innym. Chcesz się dowartościować-proszę bardzo. Uprzedzam jednak, że TYM się na pewno nie dowartościujesz. Tym, co masz ustawione jako zdjęcie się najwyżej ośmieszasz.
nie mam mordy...
reszty nie skomentuję bo nie mam juz zamiaru dyskutować z kimś na tak niskim poziomie jak Ty.. jesteś prymitywny i zapewne o tym wiesz..
Ja odpieram ataki, dając jej do zrozumienia, że jest gorsza, głupsza i na zdecydowanie niższym poziomie. Poza tym-nie oglądałeś Super Niani? Trzeba ukucnąć, zniżyć się do poziomu dziecka, żeby coś mu wytłumaczyć :)
Super Niania;] Dokładnie. Niektóre dzieci w programie po jakimś czasie zaczynają rozumieć... Najgorsze jest to że jak niania znika to dzieci znowu swoje zaczynają :/
ja gorsza i głupsza? :] hehe :] no widze, że na siłę próbujesz ię dowartościować... jeśli Ci w tym pomoże pisane takich głupot to proszę bardzo, pisz.. mnie to niewiele obchodzi, bo, jak juz wspominałam wcześniej nie jestes dla mnie żadnym autorytetem, żebym miała się przejmować Twoimi słowami, ani nawet epitetami pod moim adresem...
zastanawiam się tylko ile masz lat... 13? trafiłam? trafiłam :)
oj marne z was duszyczki.
tak naprawde to jigsaw byl gejem i sluzac w wietnamie ciagle go bili i vietcongi nawet nie chcialy go zabic a kilka razy mieli okazje.
wiec biedny facet wymyslil sobie te wszystkie zagadki by wniesc troche ikry do zycia no i sie udalo. podobnie zrobil edward norton w podziemnym kregu.
---------------------
na pewno byscie takich rzeczy nie pisali gdyby nie bylo pily 2 i 3- to dno totalne xd XD xd :P lol NeOsTRaDE mAM RamCiAMpAm.
Nie trafiłaś paulinka, ale podejrzewam, że przeciętny 13-latek, słuchający DJ'a Tiesto i Cascady, oglądający Włatców Móch, jest inteligentniejszy od ciebie... Już napisałem-jeżeli nawet w jakimś stopniu rozumiesz moje słowa, to nie musisz się do nich stosować. Ja nawet wolę, żebyś pozostała idiotką, żeby było kogo powyśmiewać.
No, czas się podnieść. Kręgosłup mnie już boli od tego klęczenia na poziomie paulinki...
A dowartościować się na siłę nie muszę, bo wystarczy, że popatrzę na posty kogoś tak głupiego jak paulinka, żeby poczuć się lepiej.
Żeby nie było... Ja też po nikim nie jezdze praktycznie... Oni w 2 sobie rozmowe urządzili,również nie do końca mi sie to podoba,ale wiem również kto zaczął...
I nie byłem to ja. Nie lubię, jak ktoś mnie zaczepia, i praktycznie zawsze na zaczepki odpowiadam. I-jak widać-to nie ja przegrywam... Jeżeli paulinka się uspokoi, i przestanie dawać tutaj teksty typu "oddawaj te grabki i wypieprzaj z piaskownicy" to ja też nie będę miał powodu żeby tutaj pisać.
"I-jak widać-to nie ja przegrywam..."
a co to? jakiś konkurs? ja z nikim nie rywalizuję...
"Nie lubię, jak ktoś mnie zaczepia, i praktycznie zawsze na zaczepki odpowiadam"
no ja podobinie wybraź sobie..
Nie uważam się za gorszą od Ciebie, a Ty ciągle mi to próbujesz wmówić i tego sobie nie życzę..
Ty również nie wniosłeś nic do dyskusji.
Nie lubisz jak z tobą zaczynają? Sama z nikim nie zaczynaj...
Dlatego lepiej będzie jak ją OBAJ skonczycie. A ciebie Paulinka informuję, że ty również sie do tego OBAJ zaliczasz. A tak w ogóle to pomyśl zanim wstawisz swoje zdjęcie na avatar - filmweb to nie fotka.pl
"A ciebie Paulinka informuję, że ty również sie do tego OBAJ zaliczasz"
a tego nie czaje :| jakim cudem ja mam sie zaliczać do obaj... hmm.. chociaz tak prawdę mówiąć już prędzej zaliczyłabym do OBAJ siebie niż niektórych uczestników tego grona płci męskiej... <Thug4Life>
będe wstawiała swoje zdjęcie gdzie będe miała ochotę i Ty mi tego nie zabranonisz :P