Piła

Saw
2004
6,7 225 tys. ocen
6,7 10 1 225140
6,3 40 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Sproket, ciemny polski człowieku studia na politechnice to jest gów... w porównaniu ze studiami na Uniwersytecie Warszawskim na wydziale psychologii - którą w tym roku kończe i wiesz co musze ci powiedzieć nie masz o tym zielonego pojęcia, a takie filmy jak "piła" są jak już we wcześniejszym temaciepisałem dla ogłupionych matołów tych czasów, przez reklame, politykę, demoralizację, takich pustaków jak ty na uczelniach, itd... posiedz trochę w bibliotekach zamiast przed telewizorem to może ci się w makówce trochę rozjaśni.

ocenił(a) film na 10
1918

Wiesz ale o inteligencji czlowieka nie mowi uczelnia do jakiej uczeszcza... :/

ocenił(a) film na 10
1918

Człowieku pomyśl co gadasz, moim priorytetem jest nauka matematyki, więc się uczę na Politechnice, a ty wyskakujesz z hasłem Uniwersytetu Warszawskiego:))Jesteś taki ograniczony jeśli tylko sugerujesz się ortografią którą mam jednak dobrze opanowaną. Nie musze się przed tobą bronić bo swoją wartość znam oraz wyniki w nauce. Obrażać każdy może ale ty jesteś ostatnią osobą która powinna to robić, przemyśl to głęboko

1918

nalepiej oglądnij sobie "Buntownika z wyboru" i będzie po temacie panie psychologu :)

ocenił(a) film na 10
1918

jakim cudem ktoś kto kończy psychologię może reprezentowac tak niski poziom kultury języka? Zapomniałeś kim jest psycholog i do czego ma służyc psychologia? Proponuje powtórkę pierwszego semestru.
A "Piła" jak każdy inny film ma swoje wady i zalety. Na szczescie przesadzone jest stwierdzenie, ze to film dla "oglupionych matolow". Pewnie dla tekich jak TY podobaja sie filmy jak "The Hills Have Eyes"?? No dobra sorki przesadzilam ale sie zdenerwowalam.

ocenił(a) film na 10
an_Alien

hmm ja wlasnie bede juz niedlugo stal przed problemem wyboru uczelni... i dzieki twojej antyreklamie UW chyba z niego zrezygnuje... :/