Piła

Saw
2004
6,7 225 tys. ocen
6,7 10 1 225127
6,3 40 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

nagorszy film jaki ogladalem po dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
szakal38

to ziomuś na filmach się nie znasz! może wolisz high musical school :D

ocenił(a) film na 1
zzzzzzzzzzz

Najgorszy nie (jest jeszcze "Boa kontra pyton") ale na pewno jeden ze słabszych. Cholernie zmarnowany pomysł.

szakal38

dużo poniżej poziomu dna, ze tak powiem...

ocenił(a) film na 7
sweetboy1989

Szczerze dużo mogłabym o tym filmie złego napisać ,
ale skrócę to do dwóch wyrazów:
TOTALNE DNO.

szakal38

NIESTETY FILM TO ZWYKLE PSIE GOWNO. PO CO W OGOLE LUDZIE ROBIA TAKIE NIC NIE WARTE SMIECIE??? FILM JEST NUDNY. JESLI JEST NUDNY GTO ZNACZY ZE NIE POWINIEN BYC FILMEM AKCJI. ALE FILM TEZ NIE UCZY DLATEGO NIE POWINIEN BYC DRAMATEM CZY INNYM PSYCHOLOGICZNYM. POZOSTAJE JEDNO; TEN FILM TO GOWNO

użytkownik usunięty
elohortex

Wszyscy mówią, że ten film to dno, ale krytyka polega na tym, że piszesz np. nie podobał mi sie ten film bo... i podajesz dlaczego ci sie nie podobał a napisanie, że ten film to dno niczego nie mówi tak samo jakbym napisał, że nie podoba mi sie ten film bo nie :P a mi sie osobiście ten film bardzo podobał(najbardziej z całej serii)i pierwsza część wcale nie jest obrzydliwa, a podoba mi sie dlatego, że mia świetną fabułę, świetne wykonanie, zaskakujące zakończnie i ogólnie bardzo ciekawie się go ogląda... to jest moje zdanie :)

Ziomalek nie znasz sie na filmach(kropka)

ocenił(a) film na 10
kaha20

dobrze, że ty sie znasz.............

uxi88

Gowno sie znasz...Gowno sie znasz...Gowno sie znasz...Gowno sie znasz...

kaha20

Nie rozumiem takich wypowiedzi jak: "film jest do bani, bo byl glupi"

ocenił(a) film na 10
kaha20

musialabys sie wcielic w role takiego r.adka smrodka czy uxi fiuxi inaczej nie zrozumiesz

ocenił(a) film na 10
darek_mirek

albo darka- szmirka

szakal38

wiecie co? wszędzie w horrorach jak znajdziecie jakąś recenzje: "ale ja się w ogóle nie bałem", "ale ten film wcale nie jest straszny". wszędzie machomani i napinatorstwo. w 50% przypadków moich znajomych, słyszałem podobne odzywki, a kiedy przyszło co do czego zasłaniali oczy albo lecieli do kuchni udając, że chcą się czegoś napić. proszę! kogo obchodzi, że się nie bałeś?! masz tylko napisać co sądzisz. co do piły pomysł na film jest ciekawy...Jigsaw chcąc pokazać jak wartościowe i bezcenne jest życie posunął się do metod xD że tak się wyrażę niepedagogicznych i niesmacznych. nie podobał mi się, ale jako, że daje do myślenia: nie będę niesprawiedliwy jak znaczna cześć użytkowników. dam mu 3/10 :) Pozdrawiam wszystkich filmfanów.