PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224341
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

zal

ocenił(a) film na 10

zakonczenie bylo bardzo słabe ! wogóle ten film jest bez fabuły a na dodatek był
przewidujące od samego początku.

dominpl

Łeheheheh ale głąb z ciebie,pewnie przewidzialeś koncowkę i to kto będzie mordercą? ech te trolle...

bobek90

zgadzam sie z bobkiem...

ocenił(a) film na 10
dominpl

Myślałem że ten film to bezsensowna rzeź i rozlew krwi, ale oglądnąłem go dziś po 6 latach i totalne zaskoczenie końcówką oglądałem z otwartymi ustami ostatnie 20 minut. Więc nie pieprz że przewidziałeś.

ocenił(a) film na 8
dominpl

taa przewidziałeś! już prędzej uwierzę że kilka dni temu był koniec ludzkości.

ocenił(a) film na 10
dominpl

Chyba cie po*ebało

ocenił(a) film na 8
roslinadoniczkowa

nie chyba a na pewno...

ocenił(a) film na 10
roslinadoniczkowa

przecież to logiczne że piła to ten łysol !!! a dr przetrwa

dominpl

Logiczne?

Powiedz czy ty tylko udajesz,prowokujesz,czy naprawdę jesteś tak niedorobiony?

W pierwszej częśći,nikt,kompletnie nikt nie spodziewał się tego że kramer jest mordercą,i w pierwszej części nikt nie wiedział do końca czy Gordon przeźył (mimo że wyszedł po ucięciu stopy)

ocenił(a) film na 7
bobek90

Widać, że jesteś dzieciakiem, który nie może się pogodzić z tym, że ktoś inny przewidział coś czego ty nie potrafiłeś.
Też zacząłem przewidywać, że łysol jest mordercą od sceny gdy leżał w szpitalu, więc nie mów, że to niemożliwe. Natomiast to, że facet leżący w kałuży krwi żyje i z ukrycia podziwia swoje dzieło to dla mnie megazaskoczenie i dlatego mimo, że film ogólnie był średni to za końcówkę daję 7/10.

dominpl

Eh... Trollu. W innym temacie pisałeś, że uwielbiasz ten film i obejrzałeś go 10 razy. Wystawiłeś mu 10/10. Z resztą z tego co widzę, ten sam komentarz dajesz przy wszystkich filmach. Nie ważne, czy Ci się podobają czy nie. Jednym słowem - Idiota.

użytkownik usunięty
Pandzioor

dominpl to rzeczywiście idiota. Dowód poniżej.
http://www.filmweb.pl/film/Skazani+na+Shawshank-1994-1048/discussion/ZAL,1667521