Pierwotny instynkt

The Lost Tribe
2009
4,0 1,1 tys. ocen
4,0 10 1 1068
Pierwotny instynkt
powrót do forum filmu Pierwotny instynkt

Ocena: 5/10
Wniosek:
Ciekawy pomysł na film, oczywiście nic odkrywczego w nim nie ma ale przyjemnie się ogląda ze względu głównie na fajny klimat dżungli i czającego się niebezpieczeństwa...
O dziwo dobrze zrobione stworzenia humanoidalne:) Dobre są te wstawki w zwolnionym tempie. Pod koniec miałem jednak pewnie niedosyt głównie ze względu na końcówkę...

ocenił(a) film na 5
CezaryMaksymilczuk

pierwsza polowa jest jak na film tego typu calkiem solidna... druga polowa to juz kalka tego co w takich slasherkach najgorsze...

ocenił(a) film na 6
CezaryMaksymilczuk

Osobiście uważam, że trochę przegięli z tym kościołem. Nie, żebym miała coś przeciwko, ale nie wiem w sumie po co miał być ten wątek. Powinni się skupić albo na głównej super kombo bohaterce która krzyknie i potworki uciekną, albo na tajemniczych odkryciach pani archeolog i kościele próbującym walczyć z nauką. Może efekt byłby wtedy lepszy.

CezaryMaksymilczuk

Mam takie same odczucia, spodziewałam się totalnego badziewia klasy b, a jednak to całkiem przyzwoity film. Pewnie, że nie jest moze rewelacyjny, ale z nudów mozna zobaczyć! Fajny klimacik na tej wyspie!Natomiast wątek z kosciolem to bzdura jakaś, bo Kościół już dawno uznał, ze teoria Darwina nie jest sprzeczna z Biblią, o czym pisal min papież JPII