Pierwotny instynkt

The Lost Tribe
2009
4,0 1,1 tys. ocen
4,0 10 1 1068
Pierwotny instynkt
powrót do forum filmu Pierwotny instynkt

Dzieło o grupie rozbitków trafiających na wyspę zamieszkaną przez plemię Uruk-Hai zbiegłe z Isengardu to jeden z lepszych (w znaczeniu dosłownym) filmów klasy Z. Pokusiłbym się nawet o umieszczenie go na pograniczu klasy Z i B. W paru miejscach można się przestraszyć, oglądając film po raz pierwszy, w drugiej połowie filmu zdarzają się momenty pełne napięcia. Zainteresowanych dzieleniem się wrażeniami podczas wspólnego seansu zapraszamy 4.03 o 22 :)

ocenił(a) film na 5
Valdoraptor23

Nie próbuj jej usprawiedliwić! To było nieludzkie...

BozekVooDoo

Wódz zdjął maskę jak Lord Vader...

ocenił(a) film na 5
Valdoraptor23

I chce z nią uprawiać seks...

BozekVooDoo

Ciężko zinterpretować rozumowanie tych Małpek.

Valdoraptor23

Ten główny Uruk-Hai dyszy jak Lord Vader :)

jporuba

SIŁAAAAA!!!!

Mała Skai!!!

Valdoraptor23

Ja mówić polski,ale uciec od ZUS!

jporuba

Taką pozę przybrał:

http://www.youtube.com/watch?v=SuSBrlG3ZmA

Valdoraptor23

Kiedy ty uczyłeś się literować swoje imię,ja uczyłem się wojaczki u Sarumana!

jporuba

:D :D :D

ocenił(a) film na 5
Valdoraptor23

5 zasłużona.

Valdoraptor23

Nie no,film niezły. Zwłaszcza charakteryzacja Uruk-Hai.Zastanawia mnie jednak jedno - jak się tam dostali? Biały Czarodziej wynalazł motorówkę?

jporuba

To była porzucona placówka badawcza Isengardu, obcięto koszty a pracowników zostawiono na pastwe losu i zdziczeli.

Jedyne co w tym filmie mi zupełnie nie pasuje to wątek Heriksena, po co go tam umieścili dla tych kilku minut, nie wiem, chyba dla nazwiska na plakacie.

Valdoraptor23

Nie oglądałem i cieszę się. Wolę pływać łódką po kanale niż patrzeć na średniaki a z tego co widzę, po waszych ocenach, to właśnie średniak był ;/