Film utrzymany w konwencji baśniowej (prawdopodobieństwo) na ważny temat. Na pewno będzie się wielu osobom podobać, bo zmusi je do refleksji nad własnym życiem. Ogląda się to dobrze, choć z biegiem czasu robi się to ckliwa bajeczka. "Dobrze", że jednak jednej osoby nie udało się uratować, choć domysł, że będzie mieć syna powinien go otrzeźwić. Ale on ma depresję, może nie najcięższego rodzaju, bo inaczej leżałby w łóżku bez woli życia, jednak na tyle silną, by wola życia nie wróciła. Warto zobaczyć, ale bez zachwytu.
Oznacz, że jest spoiler, ja się jutro wybieram do kina i część przyjemności z oglądania już zepsuta ale może dla innych się przyda
Sorry, zapędziłem się w chęci scharakteryzowania i oceniania tego filmu :( Chętnie to oznaczę jako spoiler, ale nie wiem jak. Może mi podpowiecie ?
Ja, jeśli potrzeba, robię to od razu przy dodawaniu wątku na forum czy pisaniu komentarza - można wtedy kliknąć takiego gotowca „Uwaga spoiler” Ale czy można ponownie edytować swój tekst i i oznaczyć to nie wiem. Może przez moderatora? Jeśli nie, to trudno - następnym razem. Pozdrawiam