ludzie..litosci.. glosujac na film, ktory jeszcze nie ujrzal swiatla dziennego jedynie informuje o waszej glupocie. (ten post kieruje jedynie do tych, ktorzy oddali idiotyczny glos)
Ja nie zamierzam głosować na film przed premierą mimo, że z niecierpliwością na niego czekam. Zresztą ta opcja powinna być zablokowana.
Ta opcja jest zablokowana. Nie wiem jak to jest że są czasem 2 czy 3 głosy. Może to administratorzy robią sobie żarty ;) Zresztą sami sobie sprawdźcie czy możecie ;)
fanatycy i tyle. dziwne, że żaden miłośnik piratów nie pomyslał o ewentualnym schrzanieniu trzeciej części. wszystko się może zdarzyć, kiedy się kręci filmy na siłę.
popieram. to jest bezsensu. ale tak samo glupie wydaje mi sie dodawanie filmu do ulubionych jesli sie go nie ogladalo.
a wpadliście cwaniaki na to, że opcja ta jest zablokowana dla normalnych ludzi, ale niektórzy mają więcej praw od nas i po prostu mają możliwość obejrzeć część filmu już stworzoną dużo przed nami? Właśnie tacy ludzie tu głosują, mający wtyki wszędzie, może założyciele tego serwisu, bądź co bądź, największego filmowego w Polsce. Oni juz to obejrzeli, dlatego głosują. I teksty w stylu: "uu, co goście, głosują, a nie obejrzeli" są bez sensu, bo my nie głosujemy, tylko ci co obejrzeli.
Ha, dobra ta Twoja spiskowa teoria. Mamy do czynienia z Sekta Adminow FW, ktora widziala filmy nie nakrecone. Bylbym jeszcze w stanie zrozumiec gdyby chodzilo o film, ktory ma premiere za miesiac, dwa, ale caly rok! Nie wiek kiedy zaczynaja krecic 3 czesc, ale nawet jesli juz zaczeli, to pewnie nawet 1/4 filmu jeszcze nie nagrali, wiec Twoja teora spiskowa raczej w tym momencie upada.