Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399300
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

ludzie..litosci.. glosujac na film, ktory jeszcze nie ujrzal swiatla dziennego jedynie informuje o waszej glupocie. (ten post kieruje jedynie do tych, ktorzy oddali idiotyczny glos)

rostu

Dokładnie. Popieram. Fanatyzm ludzi nie zna granic.

May_morning

Ja nie zamierzam głosować na film przed premierą mimo, że z niecierpliwością na niego czekam. Zresztą ta opcja powinna być zablokowana.

rostu

Ta opcja jest zablokowana. Nie wiem jak to jest że są czasem 2 czy 3 głosy. Może to administratorzy robią sobie żarty ;) Zresztą sami sobie sprawdźcie czy możecie ;)

rostu

fanatycy i tyle. dziwne, że żaden miłośnik piratów nie pomyslał o ewentualnym schrzanieniu trzeciej części. wszystko się może zdarzyć, kiedy się kręci filmy na siłę.

Ronemund

popieram. to jest bezsensu. ale tak samo glupie wydaje mi sie dodawanie filmu do ulubionych jesli sie go nie ogladalo.

ocenił(a) film na 6
Dororta_

a wpadliście cwaniaki na to, że opcja ta jest zablokowana dla normalnych ludzi, ale niektórzy mają więcej praw od nas i po prostu mają możliwość obejrzeć część filmu już stworzoną dużo przed nami? Właśnie tacy ludzie tu głosują, mający wtyki wszędzie, może założyciele tego serwisu, bądź co bądź, największego filmowego w Polsce. Oni juz to obejrzeli, dlatego głosują. I teksty w stylu: "uu, co goście, głosują, a nie obejrzeli" są bez sensu, bo my nie głosujemy, tylko ci co obejrzeli.

Yankee

Ha, dobra ta Twoja spiskowa teoria. Mamy do czynienia z Sekta Adminow FW, ktora widziala filmy nie nakrecone. Bylbym jeszcze w stanie zrozumiec gdyby chodzilo o film, ktory ma premiere za miesiac, dwa, ale caly rok! Nie wiek kiedy zaczynaja krecic 3 czesc, ale nawet jesli juz zaczeli, to pewnie nawet 1/4 filmu jeszcze nie nagrali, wiec Twoja teora spiskowa raczej w tym momencie upada.

Yankee

Tak! A później zdobędą wladzę nad światem!

TenTamTen

mnie też to wk****a jak oddają głosy i piszą bzdety na temat filmu,którego jeszcze niewidzieli...i widzę,ze mamy tutaj czarodzieja,który wie,skąd wziąść filmy które nie są jeszcze nakręcone,albo nie są skończone...krótko:Idiotyzm