Ogolnie mowiac o tym filmie to mi sie bardzo ale to bardzo podobal:)Wiedzialem ze bedzie swietny ale nie ze az tak!!!!!:D:D
Skończylo sie tajemniczo...ciekawe czy nakreca 4 czesc...?Mi sie wydaje ze nakreca co wiecej...powinni!!!!Davy nie zyje...Sao Feng tez...Beckket tez...Norrington rowniez...:D:D...same postacie ktorych nie lubie zgimely/no moze za wyjatkiem Jonesa:D:D
Jak myslicie jakby zrobili 4 czesc to o czym by byla??
ojej tajemniczo to co?wszytsko to co do konca nie zostalo wyjasnione w filmie bedzie na dvd w dodatkach wytłumaczone, ale na boga niech nie robia tej 4 czesci bo sie obawiam ze to juz bedzie totalnie spaszczone i ejdna wieka kicha!najgorsze jak bedzie potem i 5 i 6 jak to Keira K. powiedziala w Twiscie "piraci na krancu swiata nie sa ostatnia czescia,moze nawet srodkowa" noo tak zaje biście;/
Teraz scenarzyści nauczyli się robić "furtki" do zakończeń tzn. zostawiać sobie na koniec możliwość kontynuacji lub zakończyć projekt. Widziałem już włącznie z 3 częścią piratów 2 filmy z tego samego typu zakończeniem. Ale jak widać po rankingach film im się bardzo dobrze spłaca więc jeśli scenarzystom zostało trochę pomysłów to 4-ta część powstanie....
Ale to już by była SAGA a nie TRYLOGIA , a ludzie czasami bardzo odmiennie podchodzą do tych dwóch określeń...
Jednak byłoby super, gdyby była 4 część... Fajny pomysł z tym źródłem młodości, może nawet tak zrobią ;) Kto wie...
wsumie, to jezeli by byla to pewnie wlasnie cos zwiazane z "fontanna mlodosc",wolala bym aby nie krecili tej 4,bo 3 sa dobre, i 4czescia mogli by zniszczyc film,ale jezeli bedzie dobry scenariusz to czemu nie!:D
Gdyby były koljne części to bym oczywiście je obejrzał, ale bym zxrobil to z przyjemnoscia tylko wtedy gdyby byla obsada z poprzednich filmow (Depp, Bloom, Knightley, Rush itp.) + ciekawy scenariusz (moznaby kontynuowac to o tej fontannie mlodosci). Jest to jeden z moich ulubionych i zawsze bede fanem tej serii, ale jesli tworcy zrobia jeden wiekszy blad to bedzie klapa, natomiast jezeli wszystko wypali z obasada i scenariuszem to pewnie bedzie to hicior jak poprzednie, ale nie sadze by w dochodach z biletow przebil dwojke bo tworcy sporo czasc widowni zawiedli 3 czasci i ci zawiedzeni do kin nie pojda pewnie juz. Ja uwazam ze 3 mimo paru wad byla wysmienita jak poprednie!! :>
Hmmm... Ja bym nie maiła nic przeciwko zeby nakręcili 4 część, pod warunkiem że zostanie na poziomie :) Bo jak zrobią z tego totalny kicz tylko dla pieniędzy to niech w ogóle nie robią.
Ja tam ufam Deppowi... jak przeczyta scenariusz i pogada z producentem, reżyserem itp. i zobaczy że to po prostu odcinanie kuponów, film bez akcji, kicz i tak dalej, to się w życiu nie zgodzi w nim zagrać. Chociaż mówi, że uwielbia grać cpt. Sparrowa, to myślę, że rozsądek zwycięży, on ma tyle kasy, że sobie może pozwolić, propozycji też mu nie brakuje... a bez niego filmu nie nakręcą. Ja jestem dobrej myśli i uważam że da się zrobić jeszcze jeden dobry film, ale jak nie, to trudno, zostanie trylogia, świetna moim zdaniem. Pozdrawiam